NEZGODA U ILLINOISU

LEGENDARNI GLAZBENIK HITNO PREBAČEN U BOLNICU Po Princea dojurili doktori nakon prinudnog slijetanja

LONDON - MAY 08: Prince announces his '21 Nights in London' gigs at a press conference at the Hospital on May 8, 2007 in London, England. The pop superstar will perform his greatest hits for the very last time with his opening nights at the O2 Arena commencing August 1 in London. (Photo by Claire Greenway/Getty Images)
 Getty Images / 2007 Getty Images

Ugledni glazbenik Prince (57) hitno je u petak prebačen u bolnicu nakon što je njegov privatni avion na mlazni pogon prinudno sletio u američkoj saveznoj državi Illinois, piše TMZ.

Letjelica planetarno poznatog glazbenika prizemljila je u noći s četvrtka na petak oko 1 sat na aerodrom u gradu Molineu, ali okolnosti događaja zasad nisu jasne.

Odmah po slijetanju po Princea je došlo ambulantno vozilo te ga žurno prebacilo do najbliže bolnice. Jedan neimenovani izvor na koji se poziva TMZ tvrdi da Princeu 'nije dobro', no drugi neimenovani izvor tvrdi sasvim suprotno, da je glazbenik u bolnici bio samo kraće vrijeme te da se osjeća dobro.

Prince je u četvrtak navečer imao koncert u Atlanti, u saveznoj državi Georgiji.

Naknadno je njegov predstavnik za medije izjavio da se pjevač već tjednima bori s težim oblikom gripe, zbog čega je početkom mjeseca otkazao dva nastupa. Iako se nije oporavio, silno je želio nastupiti u Atlanti, što je i učinio, da bi mu se nakon ulaska u avion kojim je odletio nakon koncerta stanje pogoršalo pa je dogovoreno hitno slijetanje i odlazak u bolnicu. Pustili su ga, tvrdi njegov predstavnik, nakon nekoliko sati i on se nastavlja oporavljati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:38