MILIJUNSKA ŠTETA

LAŽNI KAZAHSTANSKI BOGATAŠ POKUPIO NAKIT IZ VILE PETRE ECCLESTONE Dok je Bernie uživao na Hvaru, kćerka opljačkana

Muškarac koji se predstavljao kao kazahstanski milijuner 'Oleg' došao je razgledati njenu vilu u Londonu koju prodaje za 320 milijuna kuna i olakšao je za 5 milijuna kuna nakita

Petru Ecclestone, kćerku milijardera Berniea Ecclestona koji je proteklog vikenda uživao na hvarskom suncu u društvu svoje nove supruge Fabiane Flosi, opljačkao je lažni "kazahstanski milijuner", kako je doznao Daily Mail. Naime, 24-godišnja plavuša koja je ostala u Londonu preko ljeta sa bebom i suprugom, stavila je na prodaju svoju vilu u Londonu vrijednu oko 320 milijuna kuna.

Muškarac koji se predstavljao kao 'Oleg' i nije skidao sunčane naočale ni u jednom trenutku, došao je razgledati njen "skromni dom", a nakon što je otišao, zaprepašteno je otkrila da su joj s noćnog ormarića iz spavaće sobe nestale dijamantne naušnice i dijamantni Rolex, ukupne vrijednosti oko pet milijuna kuna.

Policiju nisu zvali jer su se bojali da će priča iscuriti u javnost, a Petra Ecclestone nije tražila ni naknadu od osiguranja zbog krađe. Agenti za nekretnine primjetili su da je 'Oleg' nekoliko mjeseci razgledavao nekoliko nekretnina vrijednih više milijuna dolara, pa vjeruju da mu je to prva krađa, a zasigurno i posljednja jer se glas o njegovom poduhvatu već proširio među pripadnicima visokog društva.

Što se Petre tiče, navodno je potresena incidentom otputovala u Los Angeles, gdje od 2011. posjeduje bivši dvorac udovice Aarona Spellinga (producenta tv-serija Dinastija, Čarlijevi anđeli, Beverly Hills i Melrose Place). Ta je kuća sa cijenom od 150 milijuna dolara bila najskuplja nekretnina na tržištu u Americi. Petra je tada komentirala da joj treba prostora za njene pse. Kuća ima posebne sobe samo za aktivnosti kao što su odmatanje poklona, uz uobičajeni vinski podrum, kuglanu, salu za projekcije i knjižnicu. Kućni parking zaprima stotinu automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:10