FANOVI JE PODRŽALI

LANI JURČEVIĆ PUKNUO FILM! Nepristojna komentatorica poručila pjevačici da je 'odvratna', uslijedio je pristojan, ali snažan odgovor

 Nikša Stipaničev / EPH

Kada živite život u oku javnosti često ste izloženi neugodnim upadicama i komentarima. U današnjem dobu društvenih mreža potencijal za takve susrete s drugim ljudima još je veći. Pjevačica Lana Jurčević osjetila je to na svojoj koži kada je objavila fotografiju na svojem Facebooku.

'Kako je odvratna, kad se samo sjetim kako mi je prije bila draga... šteta', piše u jednom od komentara na fotografiju. Odlučivši da neće samo mirno dopustiti da je se komentira na takav način, Jurčević je na komentar odgovorila direktno.

''Odvratna'. Dugo nisam čula tu riječ... Jedna žena drugoj ženi, to da kaže... To je šteta, a ne jedan običan dekolte na jedan običan, sunčani dan od 365 dana. Jesam li otela tuđeg muža? Pregazila bezobzirno psa na cesti, prevarila nekog, rodila dijete i bacila ga u kantu za smeće? Čemu tako teško riječi? Možda ste gospođo vi zatvoreni do grla, ali možda imate više nemorala i zlobe u svom životu nego ja. Ja bih radije odabrala dekolte do pupka i bila dobronamjerna i pozitivna osoba nego šikljala otrov okolo... Budite dobri to je najvažnije. <3'





Poznato je da muskarci jedni drugima "cuvaju ledja" - jedna od pametnih stvari koje mozemo nauciti od njih :-) Ovoj...

Posted by Lana Jurčević on Sunday, March 6, 2016




Kako je komentar u međuvremenu obrisan Jurčević je izmjenu s komentatorom zabilježila te objavila na Facebooku uz želju da 'žene od muškaraca mogu naučiti kako se međusobno čuvaju leđa'. Pjevačica se zahvalila i na svim lijepim komentarima koje dobiva. 'Tu sam i pratim', zaključila je objavu Jurčević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:25