'ŠTO JE MOJE, ŠTO NJENO'

Lana Jurčević u ljubavnom trokutu s Filipom Juričićem i Vanessom Radman

Zagreb, 020411.U West Gate shopping centru od 31.03.-02.04. odrzava se modna revija HTC Cro A Porter. Na slici: Lana Jurcevic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Zagrebačka pjevačica Lana Jurčević snimila je prošli tjedan spot za singl “Što je moje, što je njeno” koji najavljuje njezin novi album. Autobiografska pjesma, u kojoj progovara o vlastitim ljubavnim sumnjama, dilemama i euforijama, nije posvećena nijednom muškarcu, već je to tipična ženska pjesma.

Videospot je snimljen s poznatim glumcima Filipom Juričićem i Vanessom Radman, koji zajedno s Lanom čine ljubavni trokut. Filip se baš kao i u popularnoj seriji pojavljuje u ulozi negativca, preljubnika koji Lanu prevari s fatalnom zavodnicom Vanessom.

Nakon punih petnaest sati snimanja, pjevačica je ekipu počastila te su svi zajedno profeštali. Lana je na pragu svoje 28. godine, kako kaže, sazrela i počela sama pisati stihove i glazbu za svoje pjesme te se rastala s dugogodišnjom mentoricom Milanom Vlaović.

Albumu se posvetila u potpunosti, surađivala je na svakom njegovom segmentu i u tome beskrajno uživala. Najavila je i da bi se na svom sljedećem albumu mogla i zasvirati, nakon mnogo godina sjesti za klavir, koji je učila svirati u djetinjstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:17