NOVA ULOGA

Lambaša: S brkovima sam dobila više poljubaca nego cijele 2009.

Glumica Dolores Lambaša ovih se dana pridružila ekipi serije 'Najbolje godine'

Glumica Dolores Lambaša ovih se dana pridružila ekipi 'Najboljih godina'. Dolores je snimila prve kadrove, a u popularnoj seriji utjelovit će lik sportašice Vanje Brezjak.

- Na snimanju je zaista bilo lijepo, konačno postoji neka serija u kojoj sve teče glatko. Na setu je ugodna atmosfera, pozitivno ozračje, a cijela ekipa od tehnike do glumaca funkcionira kao jedna velika sretna obitelj. S obzirom da sam s većinom glumaca već i ranije radila, dolaskom na set serije 'Najbolje godine' dobila sam više zagrljaja i poljubaca možda nego cijelu prošlu godinu.

Potpuno sam ušla u lik i mogu reci da mi se dogodila prava mala svečanost s ovom ulogom u kojoj su mi skinuti apsolutno svi ženski atributi, a to će dovesti i do niza smiješnih situacija. Zahvalna sam sto mi je dodijeljena ta uloga zbog toga sto ću kroz lik Vanje, koji je metaforički donekle baziran na mom socijalnom 'ja', moći reći neke stvari koje sam oduvijek htjela izgovoriti - izjavila je Dolores o svojoj ulozi u 'Najboljim godinama' čiji će lik gledatelji imati priliku upoznati ovog proljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:33