PROVOKANTNA MODA

Lady Gaga se omotana hrđavim lancima držala za umjetni penis

Kontroverzna je pjevačica na snimanju za Q Magazine navodno 'pukala' te se počela derati na ekipu i govoriti da ne voli fotografije, a potom otrčala u suzama
 Q Magazine

Iako smo već navikli na sve moguće i oblike odjeće u kojima se Lady Gaga pojavljuje u javnosti, svaki put nas šokira svojom novom dizajnerskom kreacijom . Kontroverzna je pjevačica nedavno snimila modni editorijal za Q Magazine u kojem se nije libila gurnuti granice do samog kraja.

Odjevena u metalne lance, Lady Gaga nije skrivala bradavice na grudima, a posebno je šokantne fotografije na kojoj drži umjetni penis u hlačama.

Time je Lady Gaga ponovo privukla pažnju javnosti oko napisa da je hermafrodit, no većina ipak smatra kako je 'ovaj put pretjerala' te umjetni penis i 'nije pretjerano ukusna šala'.

Inače, prema glasinama, pjevačica se na samom snimanju, održanom u londonskom May Fair hotelu, vrlo čudno ponašala. Ekipi sa snimanja je odmah na početku rekla kako se ne osjeća najbolje, a nakon što je vidjela fotografije počela se derati kako mrzi provokativne fotografije.

U jednom je trenutku rekla da neće napraviti editorijal ukoliko ju ne fotografira njen dečko, Matthew Williams. Nakon toga shrvana je Lady Gaga u suzama napustila studio.

Ukoliko se glasine pokažu istinitima, Lady Gaga pod hitno mora na dulji odmor. U posljednje je dvije godine nije imala niti jedan kvalitetan odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:16