NEUTJEŠNA PRELJUBNICA

Kristen Stewart: Danima se ne tušira, prejeda se sladoledom

Kristen se iselila iz doma kojeg je dijelila s Pattisonom, a sad privremeno živi kod prijatelja
 AP

Otkad je u javnosti poput bombe eksplodirala priča o preljubu glumice Kristen Stewart (22), koja je svog dečka Roberta Pattisona (26) prevarila s 19 godina starijim redateljem Rupertom Sandersom (41), Kristen je očajna i u depresiji, a izvori bliski glumici kažu da uopće ne izlazi van i da se doslovno prežderava sladoledom.

Kristen se također iselila iz doma kojeg je dijelila s Pattisonom, a sad privremeno živi kod prijatelja, producenta Giovannija Agnellija. Njezini prijatelji kažu da je toliko posramljena da se boji suočiti s javnosti pa uopće ne izlazi iz kuće.

- Ponaša se kao tinejdžerica slomljenog srca. Naprestano plače i ni sa kim ne želi razgovarati. Tvrdi da istinski voli Roberta i da je on bio njezina srodna duša. Ali ona je uprskala i sada se boji da ga je zauvijek izgubila. Neutješna je, izjavio je za američke medije jedan njezin prijatelj.

Kristen se navodno već danima ne tušira, ne pere kosu i ne presvlači. Teško joj se pomiriti s činjenicom da je izgubila Roberta, ali u dubini duše već osjeća da više nema nade, dodaje prijatelj.

Toliko je depresivna da se već nekoliko dana nije tuširala, prala kosu ili presvlačila, a cijelo vrijeme se i prežderava sladoledom.

Pattison je navodno poludio i na činjenicu da je Kristen trenutno kod Giovannija. On pak, u javnosti brani svoju prijateljicu, tvrdeći da njezina veza sa Sandersom nije bila seksualna i da su tabloidi sve izokrenuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:32