KĆI OTKRILA

KRIS JENNER NE POZNAJE GRANICE 'Mama je htjela da sa 9 godina idem na plastičnu operaciju'

 Cosmopolitan

Kris Jenner, majka i menadžerica obitelji Kardashian oduvijek je htjela od svoje djece napraviti zvijezde. S njihovom promidžbom počela je dok su cure bile još u pubertetu, a od obitelji je napravila brend kad su počele snimati reality show.

Kris je tijekom svoje popularnosti napravila nekoliko plastičnih operacija, a htjela je i da njezine kćeri idu 'pod nož'.

No, da je pretjerala svjedoči izjava za Cosmopolitan njezine kćeri Khloe.

'Kad sam imala 9 godina mama je svojoj prijateljici pričala da bih trebala otići na operaciju nosa. Šokirala sam se i nisam sigurno tad pomišljala na to', rekla je Khloe.

Dodala je kako su i drugi vidjeli njezin 'nedostatak' pa joj je vizažistica jednom rekla kako bi trebala na operaciju, ali da ona na to nikad nije ni pomišljala te je prihvatila sve svoje mane.

'Sretna sam jer nikad nisam otišla pod nož. Ponosna sam što sam izgubila višak kilograma, ali nisam htjela ići na liposukciju iako sam mogla. Nije da imam nešto protiv toga, jednom ću to možda i napraviti, ali kad ja to budem htjela', zaključila je Khloe.

Iako je imala nekoliko operacija, mama Kris priznala je samo dvije. Onu 2011. godine kad se prije svadbe kćeri Kim i Krisa Humphriesa podvrgnula korekciji brade, a kasnije je bila i na operaciji grudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:13