VIJESTI IZ BB KUĆE

KOLIKO ĆE ZORICA IZDRŽATI U KUĆI I KAKVU IGRU IGRA? Ponovno je na rubu živčanog sloma: 'Sada me i ti od ranog jutra tjeraš da plačem'

 Screenshot

Četrdeset kamera i pedeset mikrofona - koliko ih kuća Velikog Brata u ovoj sezoni broji, svakodnevno zabilježi pregršt zanimljivosti koje gledatelji iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije rado komentiraju.

Zorica, jedna od najglasnijih i najkonfliktnijih stanarki gotovo svaki dan je u centru pažnje: ili zbog kritika upućenih nekom od stanara ili zbog suza koje ne može suspregnuti jer se osjeća izdano, prevareno, povrijeđeno.

Nakon iznimno burne svađe oko cigareta s Steffaninom mamom Katjom, Zoricu je dočekalo nimalo lijepo jutro. Naime, Zorica se u ispovjedaonici rasplakala jer ju je Veliki Brat opomenuo zbog dugog spavanja.

-Trudim se šutjeti, ne želim više plakat jer se nerviram. A sada me i ti brate od ranog jutra tjeraš da plačem - rekla je Zorica kroz suze Velikom Bratu u ispovjedaonici misleći pritom na konstantna upozorenja Velikog Brata da se mora ujutro ustati kada i ostali stanari.

- Nije lijepo započeti tako dan, plačući - komentirao je Zoričinu izjavu Veliki Brat, što je temperamentnu stanarku dodatno uzrujalo.





Zoričin napad histerije jer ju je Veliki brat opomenuo, da mor...

Zoričin napad histerije, jer ju je Veliki brat opomenuo, da mora da ustane. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 23. studeni 2015




Sudeći po brojnim 'živčanim slomovima', pasivno agresivnim obranama od brojnih ukućana i svakodnevnim suzama - teško je zaključiti hoće li Zorica ostati do kraja u reality showu ili će ga napustiti zbog živaca.

Njenom odlasku zasigurno će doprinijeti i brojne svađe koje na dnevnoj bazi vodi s ukućanima i izjave poput Steffanine:

- Kakva si ti mater koja je ostavila šestogodišnje dijete doma? A sve zbog para.

Kako će se Zorica nositi s daljnjim uvredama i kakva sudbina joj se sprema, preostaje nam svakodnevno pratiti.

Izvor: RTL anketa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:32