VELIKI USPJEH

KNJAZOVE EMISIJE GLEDAT ĆE SE U CIJELOM SVIJETU? Omiljeni autor i voditelj potpisao ekskluzivni ugovor s Discovery Channelom

Zagreb, 270409. 5. Godina RTL Televizije.Krapinska.Na slici Robert Knjaz.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Popularni televizijski autor i voditelj Robert Knjaz, koji je zaslužan za brojne omiljene emisije poput ‘Mjenjačnica’, ‘Svlačionica’, ‘Koledžicom po svijetu’ i druge, potpisao je ugovor o suradnji sa svjetskim televizijskim kanalom Discovery Channel, koji će ekskluzivno zastupati Knjazove autorske formate na međunarodnim tržištima, piše Novi list.

- Nažalost na ovako malom tržištu gdje naše nacionalne televizije rađe kupuju strane TV formate, umjesto da ulažu u hrvatske autore, često dolazim u situaciju da ‘znam, hoću, mogu, ali nemam gdje’ - rekao je Knjaz.

- Jednostavno TV projekte dobivam ‘na kapaljku’. S druge strane, davno sam shvatio da humor i smijeh ne poznaju granice. Imam tih par solidnih šala i pošalica i vrijeme je da njima oplemenim živote Eskima, Aboridžina, Amerikanaca, Nijemaca... Skupio sam neke od svojih formata i proljetos krenuo na TV markete u Prag i Cannes. I posrećilo mi se - objasnio je Knjaz.

- Ljudima iz Discoveryja svidio se moj miks zabave, humora i edukacije, prepoznali su potencijal emisija i ponudili mi suradnju. Odsad će oni pokušavati prodati moje emisije svojim podružnicama kao i ostalim TV kućama diljem svijeta - rekao je Knjaz za Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:10