POMUTNJA U OBITELJI

KEBA POTPUNO ISKLJUČEN IZ CIJELE PRIČE 'Severina trudna? Nemam pojma, zovem Igora i nju, ali nitko mi se ne javlja na telefon'

 Instagram

Prije tjedan dana Severina je fotografijom koju je podijelila na Instagramu potaknule glasine o trudnoći. No samo dan kasnije na ova šuškanja odgovorila je u svom stilu.

- Ne znam ja ništa. Ja sam ovdje s biciklom - napisala je na društvenoj mreži.

Nakon Dubaija, Severina sa suprugom Igorom Kojićem trenutačno boravi u Zanzibaru.

Za to vrijeme Igorovi roditelji obilaze društvene događaje. Na jednom takvom Olja i Dragan Kojić Keba komentirali su priče o dolasku prinove u njihovu obitelj

- Ako imaju neku nedoumicu, Igoru i kćerki Nataši uvijek kažem da se prvo obrate meni. Oduvijek su bili iskreni s nama. Eto, sad sam Igoru rekao i da radi na djetetu. kad bi se to dogodilo, ja bih bio najsretniji - rekao je Dragan Kojić za srpski Blic.

Pitali su ga i znači li to da će uskoro postati djed.

- Pa to se ne može sakriti. najbolje je da to njih pitate. Ja ne znam, nismo se čuli. Kad ih zovem, ne javljaju mi se na telefon - rekao je dobro raspoloženi Keba.

Raspričao se i o tome kako se on uvijek trudi biti moderan i fit, pa zato pazi na svoj izgled, a savjete mu daje i supruga Olja.

- Je l' se vidi da sam se proljepšao? Prošle godine su nam se poklopile sve kockice, Olja i ja smo presretni - zaključio je Keba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:02