UKLETA OBITELJ

KĆI WHITNEY HOUSTON ZAVRŠILA U KOMI Poput majke, Bobbi su pronašli u kadi bez svijesti...

Kći legendarne pjevačice pronađena je u beživotnom stanju u kadi a, iako nije poznata točna dijagnoza, isključeni su opijati kao uzrok njezina stanja
 Instagram

Beživotno tijelo kćeri pokojne pjevačice Whitney Houston, Bobbi Kristine Brown, pronađeno je u kadi u njezinu domu u predgrađu Atlante. Baš kao što je prije tri godine u kadi pronađena mrtva i njezina majka. Mjesto događaja izgledalo je vrlo slično kao i te 2012. godine u losanđeleskom hotelu: kada puna vode, tijelo okrenuto licem prema dolje... Samo druga žena.

Srećom, 21-godišnja Bobbi je živa. I trenutno je u bolnici North Fulton u stanju inducirane kome. Naime, kći slavne majke, jednog od najboljih vokala ikada, u kupaonici su pronašli njezin suprug Nick Gordon i njegov prijatelj, a čim su shvatili da je Bobbi bez svijesti, zvali su 911 i počeli s postupkom oživljavanja.

U međuvremenu je stigla Hitna koja je mladu ženu prevezla u bolnicu. A iz bolnice su objavili da se stanje stabiliziralo, da je Bobbi živa i da diše. Osim toga, detalji o njezinu stanju još nisu poznati.

Oteklina mozga?

Nitko ne zna što je uzrokovalo ovu nesreću, ali policija vjeruje kako se radi o zdravstvenom problemu. Nisu pronašli ništa što bi moglo ukazivati na povezanost incidenta s alkoholom ili drogom.

Zanimljivo je i da je policija nedavno, 23. siječnja, bila na Bobbinoj adresi jer je netko prijavio svađu. Ali tada nitko nije otvorio vrata.

Podsjetimo, Whitney je 11. veljače prije tri godine pronađena mrtva u kadi u hotelu Beverly Hilton nekoliko sati uoči Grammy zabave.

Službeni je uzrok te smrti bilo utapanje u vrućoj vodi, što su pomogli i konzumacija kokaina, ali i bolest srca.

Bobbi Kristina jedino je dijete Whitney Houston i njezina bivšeg supruga Bobbyja Browna.

- Ona me hrabri i inspirira - rekla je jednom prilikom Whitney o svojoj kćeri.

- Kad pogledam u njezine oči i vidim sebe, kažem: ‘ok, idem, mogu to’ - objasnila je.

Krissy, kako je zovu bližnji, rođena je 1993. godine, a javna ličnost je postala nakon što se s roditeljima pojavila u reality showu “Being Bobby Brown” gdje je iz prvog reda gledala roditeljske žestoke svađe.

Inače, brak između pokojne pjevačice i njezina supruga bio je prilično buran i kontroverzan.

Par se razveo 2007. godine.

A majka i kći su čak jednom zajedno i nastupile. Bilo je to u Central Parku 2009. godine, što je prenosila nacionalna televizija. Pjevale su hit “My love is your love”. Javnost je bila ganuta.

Majka i kći bile su bliske

Odnos majke i kćeri je bio vrlo blizak pa je majčina smrt za mladu Bobbi bila veliki šok i ogroman gubitak. Samo nekoliko dana nakon što je Whitney pronađena mrtva, Bobbi je završila u bolnici. Trebala je psihološku pomoć.

Nakon majčine smrti pojavila se i u jednoj epizodi reality showa gdje je govorila o svojoj vezi s Nickom Gordonom, koji je živio s njom i majkom od svoje 12. godine. Ubrzo potom su objavili zaruke, a potom i u siječnju 2013. godine na Twitteru fotografiju s vjenčanim prstenjem.

- Nekoliko puta sam joj morao obećati da ću čuvati Krissy… I, mama, neću nikada, ali nikada prekršiti to obećanje - rekao je Gordon jednom prilikom nakon Whitneyine smrti dodajući da ga je tretirala kao svoje dijete.

Ipak, ne zna se je li on tek došao kući u subotu ujutro kad ju je pronašao ili je samo noćio u drugom dijelu kuće. No, u svakom slučaju, čini se da je to pokazatelj ne baš idiličnih odnosa među mladim supružnicima. Javnost je šokirana ovom viješću. Policija i liječnici pozivaju na molitvu za mladu Krissy, a njihovi poznanici, prijatelji i kolege nude pomoć i podršku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 05:44