KRAJ BRAKA

Kći Ruperta Murdocha pokrenula razvod težak čak 250 milijuna funti

Razvod medijskog mogula Ruperta Murdocha od treće supruge Wendi Deng u prosincu prošle godine uzrok je, nagađaju britanski mediji, razvoda njegove kćeri Elisabeth Murdoch od Matthewa Freuda nakon 13 godina braka.

Daliy Mail piše kako se Elisabeth našla u “unakrsnoj vatri” između svog oca te supruga koji je PR savjetnik bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira. A upravo je Tony Blair navodno glavni krivac Murdochova kraha braka s Deng. Biznismen je, naime, doznao da ga Wendi vara s Blairom kada se domogao njezina dnevnika. Razveo se u ekspresnom roku, no očito je, jako povrijeđen, želio raskinuti sve veze s Blairom, koji je kum jednoj od dviju kćeri koje Murdoch ima s Wendi.

Ogorčeni Rupert

Ogorčen na sve, pa tako i na svog zeta koji nije želio raskinuti ni poslovni ni prijateljski odnos s Blairom, počeo je Freuda optuživati za sve i svašta, a posebno se uvrijedio kada ga Freud nije pozvao na proslavu svog 50. rođendana, a Blaira jest. Britanski mediji tvrde kako Elisabeth i Freud, roditelji dvoje djece, više jednostavno nisu mogli izdržati pritisak te su se odlučili u manje od godinu dana nakon Murdochova razvoda razići. Da nešto ne valja, bilo je sasvim očito ovog ljeta, kada su odlučili ljetovati odvojeno.

Preveliki pritisak

Elisabeth je odmor provela s prijateljicom iz djetinjstva na jahti, dok je Freud, također krstareći, ljeto navodno proveo potpuno sam. Par je “težak” 250 milijuna engleskih funti, kojeg će sada nakon 13 godina braka morati podijeliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:56