IZAZVALA ODUŠEVLJENJE

KĆI ROMANA ABRAMOVIČA DONEDAVNO JE OVAKO IZGLEDALA Bogata se nasljednica u međuvremenu utegnula, potpuno se transformirala

 Facebook

Potaknuta brojnim negativnim komentarima na račun svog izgleda, Sofia Abramovič deaktivirala je svoj profil na Instagramu.

Oni koji su je pratili na ovoj društvenoj mreži pisali su joj da je debela, pa je kći Romana Abramoviča, jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, odlučila nešto učiniti po tom pitanju.

Početkom ovog tjedna na Facebooku je iznenadila objavom fotografije svog utegnutog tijela. Pozirala je u jednodijelnom crnom kupćame kostimu i tako svima predstavila svoju transformaciju.

- Mnogi su o meni pisali grozne stvari zbog kojih sam ih morala obrisati ili čak blokirati s Instagrama. Zbog toga sam se osjećala užasno loše. Znam da nikada neću biti manekenka i prihvaćam tu činjenicu, ali zbog zdravlja, promijenit ću odnos prema svom tijelu - napisala je Sofia prije nego što je ukinula profil na Instagramu.

S objavom nove profilne fotografije na Facebooku, mnogi su joj se javili s brojnim komplimentima. Svi su joj pisali da divno izgleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:29