SVI SU UZ NJEGA

KAKO JE OBITELJ REAGIRALA NA PRIZNANJE BRUCEA JENNERA 'Kim me jednom vidjela u ženskoj haljini. Odmah je pobjegla...'

Honorees Kim Kardashian and Kanye West attend the Time 100 Gala celebrating the Time 100 issue of the Most Influential People at The World at Jazz at Lincoln Center on April 21, 2015 in New York. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY
 TIMOTHY A. CLARY

Bivši američki olimpijac Bruce Jenner (65) u sinoćnjem je intervjuu za TV postaju ABC priznao da se osjeća kao žena i da je ustvari transrodna osoba.

Triput oženjen i rastavljen, otac šestero biološke djece i četvero posvojene, također je kazao da nije homoseksualac i da nikada u životu nije bio sa muškarcem.

Tijekom intervjua ispričao je kako nije želio razočarati svoju obitelj te ispričao kako je reper Kanye West, suprug njegove pokćerke K im Kardashian, najzaslužniji što je ona prihvatila njegovu promjenu.

- Oženjen sam za najljepšu ženu na svijetu. Imam najljepšu kći na svijetu. Ali ja sam nitko i ništa ako ne mogu biti svoj. Ako ne mogu biti iskren prema sebi, sve mi to ništa ne bi značilo, rekao je Kanye svojoj supruzi te ju nagnao da drugačije razmišlja.

- Otada je Kimberly od cijele obitelji bila najpozitivnija prema meni te mi je bilo s njom najlakše razgovarati, otkrio je Bruce.

Također je ispričao kako ga je Kim zatekla u ženskoj haljini prije nekoliko godina.

- Bila je to velika tajna u obitelji. Kada me ugledala naprosto je pobjegla. Uskočila u svoj automobil i malo se provozala.

















O tome nikada nisu razgovarali. Tek kada su američki tabloidi počeli šuškati o njegovoj promjeni spola, ona mu je prišla i pitala ga što se događa.

Tada joj je Bruce rekao da je umoran od laganja svima.

- Priznao sam joj što se događa i sve ispričao. Nakon toga sam se osjećao puno bolje.

Sinoćnji intervjuu Bruce je gledao u krugu obitelji Jenner i Kardashian, a svi su mu članovi na društvenim mrežama izrazili svoju bezrezervnu podršku.





Love is the courage to live the truest, best version of yourself. Bruce is love. I love you Bruce. #ProudDaughter

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 24, 2015 at 11:11pm PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:02