DAO JE SVE OD SEBE

KAKO JE NESTALA ROMANTIKA George Clooney priznao: 'Amal sam pola sata nagovarao da se uda za mene, ipak sam ja čovjek u godinama'

 Getty

Jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca gostovao je u showu Ellen DeGeneres gdje je ispričao kako je zaprosio sada već svoju suprugu Amal Alamuddin.

Iako na crvenom tepihu ostavljaju dojam kao ideal romantike, George Clooney priznao je da je njegova prosidba bila nešto sasvim suprotno.

Kao prvo, za Amal, sada već suprugu glumca, bilo je to takvo iznenađenje da nije uopće razumjela što George želi od nje.

- To je bio jedan od onih groznih trenutaka. Prije toga nismo nikad pričali o tome - započeo je George svoju priču.

Amal se vraćala iz Londona, Clooney je pripremio večeru, prsten je sakrio, a u pozadini je u tom ključnom trenutku svirala pjesma 'Why Shouldn I'.

- Sve sam namjestio, pjesma je trebala početi svirati, a ona se ustala kako bi oprala suđe što nikad ne čini. Pošao sam za njom, pitao je što radi, te joj rekao da sam ugasio svijeću i da je upaljač u kutijici iza njezinih leđa. Ugledala je kutijicu, otvorila je i rekla 'to je prsten', kao da ga je netko tamo sasvim slučajno ostavio.

Naravno, to nije bila reakcija koju je on htio, pa je dao sve od sebe kako bi joj objasnio što je točno želio učiniti tim potezom, a na kraju se spustio na jedno koljeno i zaprosio je.

Rekao joj je da ne može zamisliti svoj život bez nje, dok je ona i dalje iznenađeno gledala u taj komad nakita. Sve je trajalo gotovo pola sata.

- Rekao sam joj da trebam odgovor jer imam 52 godine te da bi mi uskoro mogao iskočiti kuk - ispričao je George cijelu priču.

Amal je tada odgovorila potvrdno, a daljnji tijek događaja svima je dobro poznat.

Par se u rujnu 2014. godine vjenčao u Veneciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:49