PARTY ZA EKIPU

KAKO ĆE IZGLEDATI VJENČANJE BRADA I ANGIE 'Bit će tematsko slavlje. Ili paintball ili Disney'

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Angelina Jolie i Brad Pitt zaručeni su od travnja 2012., no ne čini se kako ih je taj potez imalo približio oltaru.

U novom intervjuu koji je dala za magazin People, lijepa glumica otkrila je kako je kako su ona i Pitt počeli uključivati ​​njihovo šestero djece, u dobi od pet do 12 godina, u proces planiranja vjenčanja, kako bi se svi zajedno zabavili.

- Razgovaramo o tome s djecom i ispitujemo ih o tome kako oni zamišljaju da će vjenčanje izgledati. Zapravo je njihova vizija urnebesna. Bit će to ili Disney ili paintball. Oni će, na neki način, biti naši organizatori vjenčanja - kazala je 38-godišnjakinja.

I dok bi svi zasigurno voljeli vidjeti slavni par na tematskom vjenčanju odjevene kao likove iz crtića, sigurni smo da kada do slavlja zaista dođe, bit će to jedno od najskrovitijih vjenčanja u povijesti.

Osim o vjenčanju, Jolie je za People progovorila i o dvostrukoj mastektomiji kojoj se prošle godine podvrgla zbog povećanog rizika od karcinoma.

- Stvarno sam sretna zbog svoje odluke i osjećam se povezanijom s drugim ljudima, osobito ženama - kazala je Angelina koja je u ožujku za Entertainment Weekly otkrila da će još učiniti još jednu operaciju pri kojoj će izvaditi oba jajnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:26