MUZIKA 360

JUTARNJI.HR VAM DARUJE BESPLATNI DOWNLOAD Moderan, house-disco remix pjesme "Vrijeme ljubavi" spreman je za podsjećanje na ljetne provode

Moderan, house - disco remix pjesme 'Vrijeme ljubavi' spreman je za podsjećanjr na ljetne provode

Tom Blacksoul i Mark de Line postaju u posljednje vrijeme vodeći hrvatski remixeri. Nakon što su napravili mala remek djela s reinterpretacijama hitova grupa Libar i Nola, ovog puta su obradili ljetni hit mlade splitske pjevačice Gine Victorije i nude ga za besplatan download u čak dvije verzije ( radio i extended edit).

Originalna, funky verzija izvrsno je prošla kod slušatelja i u radijskom eteru ovoga ljeta, a zima donosi novu, još plesniju obradu ove pjesme.

Tom Blacksoul, jedan je od najpoznatijih i najaktivnijih Hrvata na svjetskoj house sceni. Surađivao je s dobitnikom Grammya Maurice Joshuom, a njegova pjesma "Cant Help Myself" korištena je u drugoj sezoni hollywodske serije "Shameless".

Mark de Line je pak novo ime i zajedno su već predstavili nekoliko značajnih zajedničkih radova - a cilj im je revitalizirati domaću i regionalnu scenu s modernom i aktualnom plesnom produkcijom. Njihov remix za grupu Nola, proveo je nekoliko tjedana na MTV Adria video chartu, pa im je drago da je za remix Gine pripremljen i video spot.

Mark de Line

O samom singlu, remixeri su rekli: "Nadamo se da će reakcije i prijem biti još uspješniji i da je ovo tek početak novog uzleta domaće plesne scene koja u potpunosti korespondira s globalnim trendovima reinterpretacije disco glazbe sedamdesetih i osamdeseth godina prošlog stoljeća, ali s dodatkom suvremenog house zvuka".

Posjetitelji Jutarnji.hr-a ovdje imaju ekskluzivnu priliku besplatno downloadati ( radio edit i extended verzija), a kasnije i dijeliti obje verzije ove klupske snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 08:13