NAKON TRAGEDIJE

JULIA ROBERTS SHRVANA NAKON SESTRINE SMRTI 'Otkazala je sve obveze, obitelj je šokirana'

Nakon što je Nancy pronađena mrtva, Julia je shrvana, a ona i obitelj traže odgovore kako je do ovoga došlo jer se sumnja da se Nancy namjerno predozirala.
 Screesnhot/Eat, Pray, Love

Nakon što je u ponedjeljak polusestra Julije Roberts pronađena mrtva u jednom stanu, glumica je otkazala sve obveze koje je imala oko promocije novog filma 'August: Osage County'.

Prema pisanju Daily Maila, glasnogovornik Julije Roberts izjavio je da je glumica kao i cijela obitelj shrvana zbog gubitka 37-godišnje Julijine polusestre Nancy Montes.

'S velikom tugom i žalošću obitelj Nancy Motes mora priopćiti kako je Nancy pronađena mrtva u stanu u Los Angelesu zbog navjerojatnijeg predoziranja lijekovima. Još uvijek nema izvješća mrtvozornika, a obitelj je šokirana i devastirana', stoji u službenom priopćenju obitelji.

Nancy i Julia te Eric Roberts imaju istu majku, Betty Lou, ali različite očeve. Nancy je dijete Michaela Motesa dok su Julia i Eric djeca pokojnog Waltera Gradyja Robertsa. Zbog razlike u godinama Nancy i Julia su živjele zajedno u jednom kraćem periodu života, a kad je Nancy imala 13 godina Julia je već ostvarila ulogu u hitu 'Pretty Woman'.

CURE DETALJI SMRTI NANCY MOTES

Prema pisanju Daily Maila, Nancy je mrtvu u kupaonici pronašao zaručnik John Dilbeck, a mrtvozornik je smrt proglasio nekoliko minuta iza ponoći. Tijelo pokojne Nancy sad se nalazi na autopsiji, a čekat će se i toksikološki nalazi prije nego se potvrdi službeni uzrok smrti.

Iako su jedno vrijeme bile u korektnim odnosima, slavna glumica i njezina sestra, koja je bila producentica TV showa 'Glee', posljednjih godina nisu bile u bliskim odnosima.

Prije nekoliko mjeseci i sama Nancy je u velikom intervjuu progovorila o svom odnosu s Julijom.

'Zvala me malom debelom sestrom i nije me mogla smisliti. Tek kad sam bila na operaciji smanjivanja želuca i počela gubiti kilograme, Julija se zbližila sa mnom', otkrila je tad Nancy te dodala kako se zbog Julije uvijek osjećala posramljeno pa je upravo iz tog razloga potrošila oko 40.000 dolara za ugradnju želučane premosnice i počela gubiti kilograme.

'Kad živite u obitelji s jako, jako lijepim ljudima to zna biti jako zastrašujuće', pričala je tad Nancy.

Nakon operacije uspjela je izgubiti nekoliko kilograma, a planirala se i udati u svibnju. No, tad je Nancy otkrila kako Julia neće doći na njezinu svadbu jer joj se ne sviđa mladoženja te se boji da će ona sve morati platiti.

Valja istaknuti kako se bogatstvo Julije Roberts danas procjenjuje na 90 milijuna dolara, ali čini se kako nije htjela niti jednog od njih potrošiti na svoju mlađu polusestru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:21