TREĆA SREĆA

JOŠKO LOKAS PONOVNO LJUBI Nakon dva propala braka, sreću je pronašao u zagrljaju 19 godina mlađe manekenke

 Foto: Instagram/JelenaKatarinaKropa

Joško Lokas ponovo ljubi. Nakon razvoda od glumice Nataše Janjić, sreću je pronašao u zagrljaju mlađahne manekenke Jelene Katarine Kapa. 23-godišnjakinja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je i Joško te iz kojih se može zaključiti da par već i živi zajedno.

Jedna od fotografija tako prikazuje Lokasa udobno zavaljenog u fotelji a na slici je hashtag #home i tekst: Sve moje u tebi stanuje,

Da ljubav cvjeta dokazuju i drugi hashtagovi u Jeleninim objavama, poput #mylove, #lovehim, #myworld, #happiness i slično, kao i fotografija zaljubljenog para snimljena u Beogradu ispod koje piše 'voljeti i biti voljen'.

Inače, lijepa Jelena bila je proglašena Miss turizma Hrvatske 2014. godine, a na svjetskom je izboru osvojila 4. mjesto. 42-godišnji Lokas, pak, iza sebe ima već dva braka. Prva supruga Ivana podarila mu je troje djece, dok s Natašom Janjić nije imao djece, a šuška se da je upravo to i bio razlog njihove rastave. Naime, Nataša je željela postati majka s čime se Lokas nije slagao.













❤️...Voljeti i biti voljen...❤️ #mylove #instalove #inlove #volimstosevolimo #JKL #Belgrade #Sunday

Fotografiju objavljuje Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) Ruj 27, 2015 u 9:35 PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:46