POTPISANO PRIMIRJE

'JOŠ JEDAN INCIDENT I VIŠE NEĆETE NOGOM KROČITI NA HRT!' Kako je Marija Nemčić zaustavila rat pjevača

Mentori zabavnog showa ‘The Voice’ sljedeće tri emisije fokusirat će se na svoje kandidate
Zagreb, 131014.Prisavlje.HRT.Predstavljanje showa The Voice u kojem ce sudjelovati kao mentori: Indira Vladic Colonia, Ivan Decak, Jacques Houdek, Tony Cetinski.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Malo je vjerojatno da će njih dvojica jednog dana postati najbolji prijatelji. No, Tony Cetinski i Jacques Houdek - koji su zbog svoje svađe što se zbila prošle subote u televizijskom studiju netom po završetku showa ‘The Voice’ danima bili apsolutni hit na društvenim mrežama - u konačnici su pokazali da su veliki profesionalci, kojima je posao važniji od osobnih antipatija.

Idoli mladim pjevačima

- Svjestan sam da smo zbog svojih uloga u ‘The Voiceu’ u središtu zbivanja te da naše prošlotjedno ponašanje nije primjereno, čak ni dopušteno nama, koji smo svojevrsni idoli mladim glazbenicima koje educiramo i uvodimo u svijet glazbe. Iskreno žalim zbog ovog nemilog događaja - kazao je Tony.

- Svoje kolege mentore poštujem i siguran sam da ćemo i dalje svi zajedno profesionalno obavljati svoju mentorsku dužnost jer ovi divni talenti i milijunsko gledateljstvo to i zaslužuju - rekao je Jacques u zajedničkom priopćenju dvojice pjevača i mentora spektakla ‘The Voice’ koje je u srijedu navečer medijima dostavio Aleksandar Kostadinov, glasnogovornik showa.

A Kostadinov i Marija Nemčić, kažu upućeni, najzaslužniji su za munjevito stišavanje skandala koji je zaprijetio da naruši imidž televizijskog spektakla čija je prosječna gledanost veća od 14 posto, a kojem je u cilju da promovira talentirane mlade ljude koji sjajno pjevaju kvalitetne pjesme.

Istina je jedna

Kako doznajemo, Kostadinov je na svađu dvojice pjevača reagirao prvi, odmah nakon subotnje emisije. Svjedoci kažu da je urednik HTV-a iz back stagea doslovno dojurio u televizijski studio u kojem se odvijala svađa dvojice pjevača. Nažalost, nije bio dovoljno brz jer su i Tony i Jacques u tom trenu već napustili HRT. Pokušao ih je potom dobiti telefonom, a Jacques mu je kazao kako se ništa posebno nije dogodilo.

Tim više je Kostadinova, koji je pomislio kako su se strasti nakon subotnje svađe smirile, u ponedjeljak neugodno iznenadio nastavak prepucavanja pjevača putem medija. Iskusni urednik koji je radio na mnogo televizijskih spektakala ni u jednom trenu nije ni pomislio da novinarima koji su ga nazivali pitajući o detaljima svađe dvojice mentora u ‘The Voice’ zataji istinu. Svjestan da bi ona kad-tad isplivala na površinu, umjesto toga je pošteno kazao da su se Tony i Jacques posvađali, iskazao žaljenje zbog toga te nadu da se takvo što više neće ponoviti.

Da se to doista ne ponovi, osobno se pobrinula Marija Nemčić, šefica Produkcije na HRT-u, koja od početka nadzire ‘The Voice’. Kako doznajemo, u srijedu poslijepodne pozvala je na sastanak zaraćene strane i vrlo oštro ih upozorila što će se dogoditi svima onima koji se usude na bilo koji način ugroziti ugled projekta.

Ugovorne klauzule

- Mare im je, narodski rečeno, poručila da će se ona osobno pobrinuti da onaj tko ne bude poštivao pravila dobrog ponašanja više u životu neće prijeći portu HRT-a, a kamoli zapjevati u programu. Glavne protagoniste showa podsjetila je i na ugovorne klauzule koje preciziraju astronomske odštete HRT-u u slučaju njihovog nepoštivanja. Onda je ublažila retoriku i sve podsjetila da su angažirani kako bi napravili što bolji posao. Marijin je govor naposljetku rezultirao zajedničkim pomirljivim priopćenjem dvojice glazbenika - kaže naš izvor s HRT-a.

U četvrtak ujutro Marija Nemčić održala je trosatni sastanak s cijelom ekipom showa koji se primiče svojoj završnici. Jer, do kraja spektakla još su ostale samo tri emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:43