ODGOVOR KRITIČARIMA

JENNIFER ANISTON 'Možda mi dijete nije izašlo iz vagine, ali to ne znači da mi je majčinski instinkt nepoznat'

 AFP

'Ne sviđa mi se taj pritisak koji mi drugi ljudi stvaraju. Tvrde da sam promašaj od žene zato što nisam rodila. Smatram da je to nepravedno. Možda mi nije dijete izašlo iz vagine, no to ne znači da mi je taj neki osjećaj majčinstva nepoznat - tu je briga o psima, prijateljima i njihovoj djeci', komentirala je Jennifer Aniston u najnovijem intervjuu te time svojim kritičarima poručila da je ružno ženama koje nisu rodile govoriti da je njihov život promašaj.

U intervjuu za Allure Jennifer je komentirala i kako su je najviše zaboljele optužbe da su joj karijera i slava važnije od obitelji i roditeljstva.

'To su sulude optužbe, stalno se o meni piše kao da sam osoba koja opsjednuta isključivo svojom karijerom. IOsobno imam puno prijatelja koji su odlučili da ne žele biti roditelji ili pak to ne mogu biti. Nitko nema pravo osuđivati druge ljude zbog toga, to je osobna stvar, a osim toga je uvrijedljivo', zaključila je Aniston.

Glumica koja je u dugoj vezi s glumcem Justinom Therouxom nije htjela otkriti kad će stati pred oltarom, već je zagonetno komentirala: 'Razgovaramo o tome često'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:47