JET-SET VJENČANJE

JELENA UZELA PREZIME ĐOKOVIĆ Uz obitelj i najuži krug prijatelja, na svadbi bio i Becker

 AFP

Vjenčanje teniske zvijezde Novaka Đokovića i njegove dugogodišnje djevojke Jelene Ristić mnogi su usporedili s onima iz najljepših ljubavnih filmova.

Đoković je na pitanje uzima li Jelenu za ženu odlučno rekao ‘da’ i zaradio gromoglasni aplauz publike, a još veći pljesak izazvala je odluka mladenke da prihvati njegovo prezime.

Uslijedio je dirljivi trenutak kada su mladenci, mimo protokola, pročitali zavjete jedno drugome, u kojima su se obvezali na vječnu ljubav i svako na svoj način ispričali priču svoje devetogodišnje veze i ljubavi koja ih je cijelo vrijeme spajala.

Kum na vjenčanju bio je Đokovićev dugogodišnji prijatelj, također tenisač Mark Stilitano, dok je Jelenina kuma bila njezina prijateljica iz djetinjstva, Jelena Đurić.

Nakon ceremonije vjenčanja, gosti su se preselili u spa centar, gdje su goste zabavljali Miroslav Ilić, Željko Samardžić i Lena Kovačević.

Na svadbu su bili pozvani samo najbliži prijatelji i obitelj, oko 140 uzvanika, a među poznatijim licima koja su se pojavili bili su Đokovićevi prijatelji iz teniske reprezentacije Vikor Troicki i Janko Tipsarević, a pojavio se i Novakov trener Boris Becker.

Foto: AFP

Nakon izmjena zavjeta ispred matičara danas, crkveno vjenčanje predviđeno je za subotu, u manastiru Praskvica iznad Miločera. Uz mladence će ostati samo kumovi i najuža obitelj, a ostali gosti odlaze sa Svetog Stefana sutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 21:44