NAKON 'TSUNAMIJA'

JELENA ROZGA 'Nikad ne treba prijeći granicu dobrog ukusa u odijevanju... Udaja? To mi nije u planu'

 Facebook

'Udaja i vjenčanica zasad mi nisu u planu, ali nikad se ne zna. Ako se dogodi, bit će to ili ogromno vjenčanje ili ceremonija u najužem krugu obitelji. Privatni život držim za sebe, a kad dođe vrijeme javnost će saznati tko je sretnik ili možda nesretnik. ali želim postati majka. Ako mi se to dogodi, moja mama će biti najsretnija na svijetu. Moji roditelji su prekrasni, bez njihove podrške sve bi bilo neusporedivo teže. Nada se da ću i ja mbiti isto toliko uspješna u toj ulozi', izjavila je Jelena Rozga u intervjuu za srpski Blic.

Jelena je progovorila i o svom radu kojeg smatra kreativnim i originalnim.

'Moj posao zahtjeva originalnost i kreativnost pa mogu u modnom smislu otići korak dalje. Ta igra i izražavanje putem mode zabavni su čak i kad dotaknete točku provokativnosti', kaže Jelena. Pjevačica koja je snimila nekoliko golišavih fotografija samo za promociju novog singla ipak ističe: 'Scenska odjeća dopušta transformaciju i opuštenije varijante, ali nikad ne treba prijeći granicu dobrog ukusa. Moja privatna odjeća se ipak razlikuje o scenske. Ležerna je i opuštena kao što sam i ja', smatra Rozga.

Ona je u utorak objavila i novi singl 'Tsunami' koji je ponovno predložila da bude 'ženska himna'.

Nju će zasigurno izvoditi tijekom Nove godine koju će provesti radno u Budvi, a za Blic je otkrila kako će i ove godine nositi crveno donje rublje. 'Poželjet ću si još ljubavi', kaže pjevačica koja trenutačno nije u ljubavnoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:18