NOVA LJUBAV

JELENA PERČIN ZALJUBILA SE U MLADOG CRNOGORCA Pogledajte kako izgleda markantni kolega glumac koji joj je osvojio srce

Višesatno svakodnevno snimanje i druženje na setu najgledanije hrvatske serije Nove TV “Kud puklo da puklo” rasplamsalo je iskre među glumcima Momčilom Otaševićem i Jelenom Perčin. Otkako se pojavila u drugoj sezoni serije, čije je snimanje počelo lani, u lipnju glumica plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. Našla se u ulozi spletkarošice Mirande Žeravice koja je sa suprugom i njegovim kćerima iz prvog braka stigla u Oštrovac u potrazi za dijamantima.

U ulozi Mirande

Vrlo brzo Miranda pokaže svoje pravo lice i počne zavoditi sretno oženjenog Damira, kojeg igra upravo markantni Crnogorac Momčilo Otašević. Baš kako je u seriji pao na njezine čari, tako je, doznajemo, i u privatnom životu s Jelenom Perčin postao puno više od prijatelja. Premda glumica nije željela komentirati navodnu vezu s kolegom sa seta, Perčin i Otaševića se u slobodno vrijeme može vidjeti na raznim društvenim događajima, a zajedno su bili i na velikom božićnom koncertu “Želim život” Zaklade Ana Rukavina. Kolege sa seta podržavaju ljubav dvoje glumaca i svima je drago zbog njihove veze.

Rodom iz Cetinja

Prije nego što se rodila ljubav između njega i devet godina starije Jelene, Momčilo Otašević bio je u dugogodišnjoj vezi sa svojom sugrađankom iz rodnog Cetinja, studenticom turizma Tinom Jovetić. Još lani u ožujku sve popularniji glumac tvrdio je da svaki slobodni trenutak provodi sa svojom voljenom djevojkom, a nerijetko se spominjao i mogući brak. Ipak, ljubavi je presudila udaljenost, glumčeva prezaposlenost i rijetki zajednički trenuci, a život na dvije adrese bio je glavni razlog što su odlučili, bez teških riječi i svađe, kako je napominjao Otašević, krenuti svatko svojim putem. Naime, zadnjih godina Otašević živi na zagrebačkoj adresi, iako je koristio svaku priliku da ode u Cetinje, gdje mu žive roditeljii sada već bivša djevojka. Tako je u svibnju, uoči početka snimanja “Kud puklo da puklo” pukla i njihova veza, a Otašević se na setu taj put pojavio kao slobodan muškarac.

Majka 6-godišnjakinje

S druge strane, Jelenu Perčin, otkako se 2011. rastala od ugostitelja Kristijana Babića s kojim ima danas 6-godišnju kćer Lotu, povezivalo se prije dvije godine s, od nje 24 godine starijim, političarom Vladimirom Šišljagićem u vrijeme dok je bila članica osječkog HNK.

No, baš kao ni sada, glumica ni tada nije željela davati komentare o privatnom životu. Jelena je odnedavno dio ansambla zagrebačkog HNK, a Zagreb je ponovno njezina stalna adresa.

Domaćoj publici postao poznat po sapunicama

Momčilo Otašević najpoznatiji je po ulozi Damira u seriji “Kud puklo da puklo”, no zapažene uloge imao je i u “Zori dubrovačkoj” te “Budvi na pjeni od mora”. Po završetku srednje škole iz rodnog se Cetinja zaputio u Rim, gdje je upisao arhitekturu, no glumački poziv je presudio pa se vratio u Cetinje i upisao glumu. Ostvario je brojne uloge i zaslužio titulu jednog od najpopularnijih glumaca regije premda mu je tek 25.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:33