JE LI JOJ TO TREBALO?

JEDNA OD NAJVEĆIH YOUTUBE ZVIJEZDA USRED SKANDALA 'Žao mi je što se moja sestra ugledala na tebe, stvarno sramota'

 Snapchat

Zoella Sugg jedna je od najvećih zvijezda YouTubea koja na temelju svojih objava zarađuje i do pola milijuna kuna mjesečno.

Samo na Instagramu prati je preko 7,6 milijuna obožavatelja pa je svaka njezina objava u većini slučajeva i medijski popraćena.

Snapchat

Tako je bilo i sada, samo što njezini pratitelji ovoga puta onime što je podijelila nisu bili prezadovoljni, piše Daily Mail. Zoella je pozirala u bijeloj majici i gaćicama što je među njezinim obožavateljima izazvalo skandal, kao i brojne negativne komentare.

'Žao mi je što se moja mlađa sestra ugledala na tebe, sram te bilo' - samo je jedan od komentara koji je popratio cijelu ovu situaciju.





A photo posted by Zoella (@zoella) on Feb 18, 2016 at 10:06am PST





Iako se na društvenim mrežama svakodnevno objavljuju puno golišavije fotografije od ove koju je podijelila Zoella, većina se u komentarima složila da je njezina objava poprilično neprikladna te da bi se takvo objavljivanje trebalo zabraniti i u budućnosti.

No onda su oni koji se nisu složili s medijima i ovim komentarima stali u njezinu obranu tako što su na svojim profilima podijelili selfie također u donjem rublju i sličnoj pozi. Ubrzo je postao popularan hashtag #WeStandWithZoe. Slavnu blogericu većinom su poduprli muškarci, no bilo je i žena koji smatraju da su ovakve negativne reakcije pretjerane.





A photo posted by Zoella (@zoella) on Mar 8, 2016 at 3:27am PST





Zoella je svjetski poznata blogerica koja se proslavila objavom videa i blogova o modi, šminki, frizurama i lifestyle temama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:45