POPULARNI MENTOR

JACQUES HOUDEK POSJETIO DOKTORA ZA LJEPOTU 'Pomladio sam si lice i trajno uredio bradu'

 YouTube

- Jacques ima super kožu, neproblematičnu, a lasersko pomlađivanje idealno je za njega - kaže dr. Nikola Milojević, poznati zagrebački doktor estetske medicine.

U njegovoj je poliklinici Jacques Houdek, mentor u glazbenom talent-showu “The Voice”, odlučio ukloniti tragove stresa i dugih sati ispred kamere sa šminkom na licu. A radi se o neinvazivnoj metodi pomlađivanja, takozvanom 3D tretmanu najmodernijim laserom.

Oduševljen izgledom

- Laserska zraka zagrijava kolagen u donjim slojevima kože. Od te topline kolagenska se vlakna raspadaju te zamjenjuju novima. Sve to ima učinak na bore, pore, koža je mlađa i mekanija - tumači dr. Milojević.

Tretman nema negativne nuspojave, što je golema prednost za nekoga tko se pojavljuje u javnosti.

- U biti, postiže se svojevrsni blic-efekt. Traje tek nekoliko minuta, a rezultati se odmah vide. Zato je, recimo, iznimno popularan u vrijeme neposredno prije dodjele Oscara i holivudske zvijezde tada ga masovno koriste - kaže dr. Milojević

- Oduševljen sam ishodom tretmana. Čuo sam pozitivne komentare o dr. Milojeviću i neinvazivnim metodama pa nisam dvojio ni sekunde kamo ću otići na osvježenje lica - rekao je pjevač kojem su u poliklinici, osim oskarovskog pomlađivanja, napravili i trajnu epilaciju.

Spreman za ‘The Voice’

Cool glide, kako je naziv te među poslovnim ljudima i javnim osobama u Hrvatskoj sve popularnije laserske metode epilacije, napravljen je da se uklone suvišne, neželjene dlačice s gornjeg dijela lica i oblikuje bradica koja je odavno svojevrsni zaštitni znak korpulentnog pjevača.

A kako će Jacques proći tri do pet tretmana, učinak pomlađivanja, prema riječima dr. Milojevića, potrajat će sve do finala “The Voicea” i još dugo nakon toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:06