KRALJ POPA

JACKSON PJEVAO O ZLOSTAVLJANJU DJECE? Posthumni album digao je puno prašine

Uskoro će se posthumno objaviti album 'Xcape' pokojnog Michaela Jacksona s još neobjavljenim radovima.

Na albumu će biti osam pjesama, a 'Do You Know Where Your Children Are' digla je puno medijske prašine.

Riječ je o pjesmi koja govori o 12-godišnjoj djevojčici koju očuh seksualno zlostavlja zbog čega ona pobjegne od kuće, a onda se okrene prostituciji.

Michael je ovu pjesmu napisao kratko prije smrti 2009. godine.

'Napisala je da je umorna od toga da je očuh iskorištava, govori joj da će joj kupiti stvari dok je seksualno zlostavlja. Znate li gdje su vaša djeca? Zato jer je sad već 12 sati, ako su negdje na ulici, samo zamislite koliko su prestravljena', dio je pjesme.

Fanovi pokojnog kralja popa tvrde kako je Michael ovu pjesmu napisao upravo kao odgovor na optužbe o seksualnom zlostavljanju djece na njegovom ranču Neverland još 2005. godine.

Jackson je i prije bio optužen za seksualno zlostavljanje djece. Tako su roditelji tad 13-godišnjeg Jordana Chandlera tvrdili da je napastovao njihovog sina tijekom 1990-ih, ali slučaj nikad nije završio na sudu jer se pjevač nagodio te obitelji isplatio 25 milijuna dolara.

Tijekom 2005. godine je pak završio na sudu, ali sud ga je oslobodio te odbacio sve točke optužbe, a svjedoci koji su se pojavili na sudu rasčistili su sve sumnje da je Michael ikad zlostavljao djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:27