ODLAZI U MIROVINU

JACK NICHOLSON VIŠE NEĆE GLUMITI 'Ne može više upamtiti duge rečenice'

Filmovi po kojima je ostao zapamćen su, između ostalog, Let iznad kukavičjeg gnijezda, Bolje ne može, te Vrijeme nježnosti

Jack Nicholson (76) potiho se povukao iz filmskog biznisa, javlja RadarOnline.com. Hollywoodska legenda nakon karijere duge pet desetljeća, očito više nema namjeru glumiti u filmovima.

- Jack je bez pompe otišao u mirovinu. Iza njegove odluke stoji jednostavan razlog, a to je da slabo pamti i ne može više memorirati duge rečenice što se od njega traži - kazao je povjerljiv izvor za Radar.

Trostruki dobitnik Oscara nije snimio film od 2010. godine kada je s Reese Witherspoon, Paulom Ruddom i Owenom Wilsonom glumio u romantičnoj komediji 'Kako znaš'.

Producenti su željeli da igra glavnu ulogu u nadolazećem filmu 'Nebraska' koji govori o ocu alkoholičaru koji sa sinom putuje iz Montane u Nebrasku kako bi pokupio novčanu nagradu.

- Nicholson im je kazao da nije zainteresiran pa su ulogu dali Bruceu Dernu - kazao je izvor za RadarOnline.com.

Jack Nicholson svoju karijeru u Hollywoodu započeo je 1950. godine. Filmovi po kojima je ostao zapamćen su, između ostalog, Let iznad kukavičjeg gnijezda, Bolje ne može, te Vrijeme nježnosti.

- Jack nema namjeru povući se iz javnog života i središta pozornosti - kazao je izvor koji je primijetio njegova redovite pojavljivanja na svim važnim događanjima te dodao: - Sretan je jer se pridružio klubu umirovljenih glumaca kao i Sean Connery.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:46