POTVRDILA GLASINE

Ivana Kovač u studiju snima svoj prvi album

Ivane Kovač demantirala je glasine da će već na Splitskom festivalu umjesto nje u Magazinu pjevati nova pjevačica
Zagreb, 250909.Studio EPH.Ivana Kovac, pjevacica.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Istina je, polako se pripremam za svoj prvi solistički album. Ja iz Magazina neću otići preko noći i bez pozdrava, u grupi ću još mjesecima pjevati, ali ću se, s druge strane, pripremati i za solo karijeru - najavljuje Ivana Kovač, kći Miše Kovača, koja je u Magazin ušla prije četiri godine.

- Iskreno, nemam pojma tko će me zamijeniti, ali sigurna sam da će Tonči Huljić uspjeti pronaći više nego dobru pjevačicu - kaže Ivana, demantirajući da će njezina nasljednica biti predstavljena već za dva mjeseca, na Splitskom festivalu.

Mišo zadovoljan

Tamo se, prema medijskim kalkulacijama, na pozornici umjesto Ivane trebala pojaviti Andrea Šušnjara, koja nas je lani s Igorom Cukrovom predstavljala na Eurosongu u Moskvi.

No, iz izvora bliskih Magazinu doznajemo da Šušnjara nije definitivan Huljićev odabir, nego je u igri još jedna, javnosti zasad nepoznata pjevačica.

- Sigurno je samo da će nova pjevačica Magazina biti plavuša - kratko kaže Huljić, koji ovih dana radi na svojem solističkom albumu za inozemstvo, a kad završi s tim poslom, posvetit će se Magazinu, pisanju skladbi za njegove izvođače na Splitskom festivalu i ostalim obavezama koje ga čekaju u Hrvatskoj. Huljić će biti i većinski autor na Ivaninu prvom solo albumu, na kojem će još surađivati i Neno Ninčević te Šibenčanin Dušan Šarac, autor nekih od najvećih hitova Miše Kovača.

- Mišo je jako zadovoljan zbog toga što krećem u solističku karijeru.

U Magazinu sam mnogo toga naučila i četiri godine provela sam s divnim glazbenicima i ljudima.

Novi izazovi

No, sada dolazi doba da se rastanemo. Bit će mi u početku čudno bez dečki iz mog benda, ali veselim se novim izazovima. Pjesme koje ću pjevati bit će, uvjetno rečeno, teže i po tekstovima i po aranžmanima, a nadam se da će se svidjeti publici - priželjkuje Mišina mala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:07