POD NOŽ

Ivana Banfić nakon 17 godina odlučila izvaditi silikone iz grudi: Bio je to mladenački hir!

 ARHIVA CROPIX

ZAGREB - Bio je to mladenački hir, tvrdi Ivana, koja je nakon sedamnaest godina odlučila izvaditi silikonske umetke iz svojih grudi, prenosi Gloria.

Ivana Banfić je prva naša estradna zvijezda koja je javnosti otkrila da su joj grudi narasle zahvaljujući silikonskim umecima iz ordinacije dr. Siniše Glumičića.

Ivana je grudi napravila 1995. godine kada je gradila seksi imidž uz dance-hitove 'Šumica', 'Imam te' i 'Sad'. Iz tog doba pamtimo je po oskudnoj odjeći, kojom je isticala u teretani oblikovano tijelo i bodypainting.

Poznata pjevačica odlazak pod nož u neku ruku smatra mladenačkim hirom, a kaže i kako grudi više ne bi povećavala stoga se odlučila izvaditi silikone.

- Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, i već tada sam donijela odluku da ih nakon porođaja izvadim. Sada imam više vremena, jer moj sin će uskoro navršiti tri godine, pa sam krenula na konzultacije kod nekoliko iskusnih liječnika. I, odlučila da na proljeće ponovno odem 'pod nož' i riješim se silikona, rekla je Ivana za tjednik Gloria.

Jedan od razloga za ovakav korak bila je i nedavna francuska silikonska afera kad su francuske vlasti pozvale 30.000 žena na vađenje umetaka koje je proizvela tvrtka Poly Implant Prothese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:53