TULUM U BORDELU

ISPOVIJEST PROSTITUTKE KOJA JE ZABAVLJALA LAMARA ODOMA 'Nisam učinila ništa loše! Spasila sam mu život, a danas sam u velikom problemu'

 twitter, AFP

Nevjerojatna priča o zamalo kobnom provodu Lamara Odoma u jednom bordelu u Nevadi dobila je svoj (ne)očekivani nastavak. Naime, Daily Mail donio je ekskluzivnu priču o prostitutki koja je zabavljala slavnog košarkaša i na kraju cijele balade ispada da posljednjih tjedan dana gospođica umjetničkog imena Monica Monroe proživljava pravu noćnu moru. Međutim, razlog njezine glavobolje nisu bili zdravstveni problemi Lamara Odoma, već činjenica da se Monica već godinu nalazi u 'programu zaštićenih svjedoka', a sada je njezina fotografija u svim svjetskim medijima.

- U velikom sam problemu - rekla je Monroe novinaru Daily Maila i objasnila o čemu se radi.

- Moj dečko je ubijen prije nekoliko mjeseci. Poslije toga netko je pucao po kući moje majke, a očito je da sam ja bila meta. Stavili su me u program zaštićenih svjedoka, a danas je moje lice na svim naslovnicama. Ovo je noćna mora!

O provodima s Lamarom Odomom, Monroe nije previše pričala.

- Nisam napravila ništa loše. Štoviše, spasila sam Lamaru život. I to je sve što smijem reći - rekla je Monroe, dok njezina kolegica Ryder Cherry nije ni htjela pričati.

Monica Monroe i Ryder Cherry; FOTO: Twitter

Odvjetnički tim posrnulog košarkaša nakon niza curenja informacija, pa čak i fotografija provoda, ipak je nekako uspio zatvoriti usta prostitukama, ali i vlasniku bordela koji i dalje tvrdi da njegov biznis nema veze s onim što se dogodilo Odomu.

- Mi ovdje ne prodajemo drogu! Dapače, mi mrzimo drogu. Nedavno samo otpustio jednu curu koja se drogirala. Ja sam potpuno nevin u cijelom ovom cirkusu oko Odoma - rekao Dennis Hof, inače kralj bordela u državi Nevada. Hvali se da zapošljava čak 500 prostitutki, ali očito mu diskecija nije jača strana. Za podsjetnik, Odom je platio za provod u bordelu čak 79.000 eura, a sve što je moglo procuriti o njegovom trodnevnom seks maratonu - procurilo je.

Inače, stanje Lamara Odoma dramatično se poboljšalo i suprug Khloe Kardashian helikopterom je prevezen kuću u Los Angeles.

Monica Monroe i gazda Dennis Hof; FOTO: Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:21