VJEČNI NEŽENJA

ISPOVIJEST George Clooney otkrio zašto je još 'single' i kakve cure smatra idealima

George Clooney otkrio je koje su to dive 20. stoljeća 'ukrale' njegovo srce te ih i danas smatra najljepšim ženama svijeta. Osim toga, još jednom je odgovorio da dugo postavljano pitanje - zašto se još nije oženio
 W Magazine

Definitivno najpoznatiji neženja Hollywooda, a ujedno jedan i od najpoželjnijih muškaraca svijeta, George Clooney u novom izdanju časopisa W progovorio je o svom ljubavnom životu.

'Kad sam bio klinac gledao sam 'Praznik u Rimu' i zaljubio se u Audrey Hepburn. Smatrao sam je najelegantnijim bićem koje sam u životu vidio. Ludo sam se zaljubio u nju! Osim nje, bila mi je draga i Grace Kelly', otkrio je 52-godišnjak.

George je također odgovorio na pitanje zašto se još uvijek nije skrasio s nekom ljepoticom. 'Zato jer još nisam upoznao svoju idealnu ženu', komentirao je kratko i jasno.

Glumac priznaje kako postaje tužan kad je dugo odvojen od obitelji i prijatelja te mu razdvojenost teško pada. 'Nedostaje mi dom kad sam mjesecima u nekom gradu na snimanju i živim u hotelskoj sobi. Postanem jako, jako depresivan ako ne mogu naći načina da budem u blizini ljudi koji sa sobom nose radost gdje god idu', iskreno je rekao.

Clooney je osim intervjua snimio i artističku naslovnicu na kojoj se odjećom stapa s točkastom pozadinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:26