BRIŽAN PRIJATELJ

ISPOVIJEST ASISTENTA CHARLIEJA SHEENA 'HIV je dobio jer se zaje***, a poslije se ubijao od seksa i droge. Imao je i jednu bizarnu naviku'

 FOTO: JLP Agency/X17online.com

Otkako je početkom mjeseca potvrdio nagađanja i priznao da je HIV pozitivan, slavni glumac ne može stati na kraj brojnim optužbama i glasinama koje se tiču njegovog raskalašenog života.

Prašina oko Charlija Sheena (50) nikako da se slegne, a sada ju je još više podigao njegov osobni asistent koji je iskreno i sasvim otvoreno progovorio o životu s HIV pozitivnim glumcem.

Dugogodišnji Charlijev asistent Steve Han otkrio je trenutak u kojemu je počeo sumnjati da s zdravljem poznatog glumca nešto nije u redu.

- Jednom prilikom porezao je nogu i krv je počela šikljati, kada je izbezumljeni Charlie počeo vikati da nitko ne dira ništa i da se svi maknu. Tada sam se jako zabrinuo i pomislio kako vjerojatno boluje od Hepatitisa, nisam niti pomislio kako bi mogla biti riječ o HIV-u - priča asistent i opisuje trenutak kada mu je glumac sve priznao.

- Te večeri bio sam jako uzrujan i žalio sam se Charliju na zaštitare, kada mi je rekao da život nije savršen i da bi stvari mogle biti puno gore. Tada je rekao da ima HIV - priča Han i dodaje kako je bio slomljen jer su njih dvojica bili više od suradnika, bili su prijatelj.

- Na moje pitanje kako se to dogodilo, odgovorio mi je je da je jednostavno zaj... stvari. No, čini se jako smiren s cijelom situacijom - otkrio je asistent.

O Charlijevom raskalašenom životnom stilu piše se već godinama: seks s porno glumicama, uživanje u drogama i alkoholu - uzelo je svoj danak na najgori mogući način.

Nakon otkrivene dijagnoze i u poslovnom svijetu sve je krenulo nizbrdo pa mu je tako otkazan angažman na mega popularnoj seriji Dva i pol muškarca.

- Charlie je bio van kontrole. Ali i dalje obziran prema prijateljima, zaposlenicima i kolegama. Nije odustajao od svog životnog stila. I dalje je uživao u seksu. Volio je djevojke s kojima je spavao cijele namazati kremom za suhu kožu, koja mu je služila kao lubrikant. To mi je bilo jako bizarno - priča Han i dodaje kako ekscentrični glumac unatoč stanju u kojemu se sada nalazi i dalje je brižan i pomiren sa cijelom situacijom. Ipak, smetaju mu brojne glasine koje o njemu kruže.

ISCURILA TAJNA SNIMKA: CHARLIE SHEEN UHVAĆEN U ORALNOM SEKSU S MUŠKARCEM? Glumac mu je isplatio 20 milijuna dolara...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:02