TO JE LJUBAV

Islanđanka Elin odrekla se karijere, preselila u Hrvatsku i živi za svog Ivicu

Ivici Kosteliću jako je važna obitelj u koju se lijepa Islanđanka odlično uklopila. Prati ga od skijališta do skijališta, što se i vidi: Ivica nikada nije bio bolji
 DRAGO SOPTA/CROPIX

ZAGREB - Za izniman uspjeh našeg najboljeg, a vjerojatno i najboljeg svjetskog skijaša Ivice Kostelića najzaslužniji je zasigurno naporan rad, svakodnevno iscrpljujuće treniranje i režim njegova oca Ante Kostelića Gipsa, no sve to imao je i ranije, no nikad nije zasjao ovako jakim sjajem, kao u ovoj posljednjoj sezoni.

No, nikad ranije na baš svakoj njegovoj utrci nije bila ni njegova dugogodišnja djevojka Elin Arnarsdottir koju se u prvim redovima moglo vidjeti i prije dva dana u Schladmingu gdje je Ivica vozio noćni slalom. Dakle, za pretpostaviti je da najuvjerljivijem pretendentu za veliki Kristalni globus iznimno godi podrška njegove voljene, ali i obiteljsko okruženje.

Kako bi mogla što više vremena provoditi uz Ivicu 25-godišnja Islanđanka potpuno se odrekla vlastite skijaške karijere , a nedavno je na Sljemenu pokazala i zavidno znanje hrvatskog jezika.

Na Sljeme su s Islanda po prvi put stigli i njezini roditelji, te uz bok Marici Kostelić zdušno navijali za budućeg zeta. Naravno, tu je još jedna iznimno važna žena u Ivičinom životu i najvažnija osoba u hrvatskom ženskom skijanju - Janica.

Od skijanja je odustala, na razočaranje čitave nacije, zbog vlastitog izbora, no i ona se uključila u Ivičinu karijeu i dok god čvrsto stoji uz brata on niže pobjede i strelovitom brzinom juri prema svjetskom skijaškom vrhu. Nije teško zaključiti da uz žene svog života Ivica napokon dostiže uspjeh za koji je čitav život naporno trenirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:35