ZLOČESTI DEČKO

ISCURILA TAJNA SNIMKA: CHARLIE SHEEN UHVAĆEN U ORALNOM SEKSU S MUŠKARCEM? Glumac mu je isplatio 20 milijuna dolara...

 AFP

Charlie Sheen ne prestaje šokirati svijet. Nedugo kako je priznao da je HIV pozitivan, krenule su optužbe desetina žena s kojima je spavao. One su odreda tvrdile da im poznati glumac nije otkrio da je zaražen HIV virusom prije upuštanja u seksualni odnos te najavile da će zbog toga tužiti.

Sada je procurila informacija da se zločesti Charlie osim s ženama, seksao i s muškarcima. Tabloid Radar Online tvrdi da posjeduje tri snimke iz 2011. godine na kojima se kontroverzni Sheen drogira, a zatim se i seksa s muškarcem.

" Nakon što se napušio cracka, Sheen je namamio muškarca u svoju hotelsku sobu i rekao mu da nema nikakvih spolnih bolesti. Prvo su zajedno gledali pornografske filmove, nakon čega su se upustili u pružanje oralnog seksa jedan drugome. Masirali su jedan drugoga, lizali su se i hrvali se, a sve je završilo nezaštićenim seksom" - piše u tekstu koji opisuje sočnu scenu.

Snimke su navodno bile dio dokaza u tužbi protiv Sheena od prije nekoliko godina. Tužbu je podnio nepoznati muškarac kojeg je 'slavna osoba' zarazila herpesom. Oštećeni je tražio 20 milijuna dolara, no do suđenja nikada nije došlo jer se Sheen s muškarcem nagodio izvan suda.

Charliejev odvjetnik tvrdi da snimke traju jedva 30 sekundi, nemaju veze sa tužbom te ni blizu ne prikazuju opisane lascivne scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:15