'KRHKA ŽENA KOJOJ TREBA MNOGO LJUBAVI'

INOSLAV BEŠKER O NAVODNOMPOKUŠAJU SUICIDA NINE MORIĆ Očajnički krik za publicitetomili depresivni poziv u pomoć

Hrvatska manekenka s karijerom u Italiji zbog rezanja vena je u bolnici
 Jakov Prkić/Cropix

Nina Morić (38), hrvatska bivša manekenka i subreta s karijerom u Italiji, pokušala je u subotu samoubojstvo prerezavši vene - tvrdi u ponedjeljak milanski Il Giorno - ali je u pravi čas to primijetila njezina majka, pozvala pomoć, pa je Morić odvedena u bolnicu.

Po talijanskim portalima se smjenjuju verzije i tumačenja: je li to bio još jedan očajnički poziv u pomoć deprimirane žene ili očajnički krik za publicitetom subrete u potrazi za zaradom?

I 2009. popila tablete

Uostalom, još 2009. je Morić završila na prvoj pomoći, pošto je progutala preveliku količinu tableta za spavanje ali je kasnije tvrdila da se slučajno zabunila, da joj nije bila nakana oprostiti se od života. I tada je njezina majka pozvala hitnu pomoć, u pravi čas.

Prije nekoliko dana pojavile su se fotografije Nine Morić, oksidirane i s trbuščićem, pa su počela nagađanja: je li trudna?, s kim? Na portalu Leggilo.net objavljeno je i navodno pismo njezina zaručnika Luigija Marija Favolosa (27), veoma jasno, iz kojega bi se moglo zaključiti da je dijete začeto negdje u listopadu, zajedničkim trudom. Odmah nakon toga je sama Morić preko socijalnih mreža demantirala trudnoću uz selfie, kakvima inače prati svoje odnose s javnošću. Upravo je preko jedne od svojih omiljenih mreža, Instagrama, Morić 24. ožujka objavila: “Lagana je bol koja govori. Teška koja šuti.” Sada to portali tumače kao mračan navještaj skorog samoubojstva.

Žele joj nauditi

Favoloso je izjavio da je “Nina Morić zaista pokušala samoubojstvo. Na to su je natjerale osobe bez skrupula. Posrijedi je komplot. Ninu navodi na samoubojstvo netko tko joj želi zlo. Manipuliraju njome da bi došli do njezina novca.”

Craig Warwick, koga navode kao njezina prijatelja, izjavio je: “Nina je krhka žena, ona je poput djevojčice, potrebita ljubavi.”

Morić već ima sina Carlosa Mariju (13) iz braka s bivšim fotoreporterom i ucjenjivačem Fabriziom Coronom, koji u zatvoru služi višegodišnji zbir kazni. Hrvatska glumica se žalila da joj Corona nije poslao ni cent za dijete.

Nešto ranije Nina Morić bila je žrtva ne baš prikladne “šale”, zapravo podvale u emisiji “Šalu na stranu”: estetski kirurg Giacomo Urtis, predstavljen kao njezin prijatelj, sudjeluje u podvali, otvoreno pred kamerom tvrdeći da je subreta “šašava”, pa joj je doveo na večeru glumca najmljenoga da se pravi zainteresiran i bogat, nasljednik nekoliko milijardi (eura). Na sljedećoj večeri ona otkriva da čovjek ima još dvije sise, na leđima, jer je uzimao steroide dok je vježbao. A ona, puna razumijevanja, otkriva da i ona ima ne samo dvije bradavice na sisama, nego još dvije pod njima. I pokazuje ih. Na kraju stiže čovjek s uhom izraslim na čelu i nadrealizam je serviran.

Šala na TV ekranima

“Šala” je emitirana ove godine, ali je snimljena u početku 2014, dok je Morić bila single. I šala se ne emitira dok žrtva ne pristane (obično ne baš besplatno).

Zapravo, ako se netko trebao ubiti, to su bili gledaoci. Od muke. Ah, da, usput, u Sicilijanskom kanalu se u ponedjeljak prevrnula još jedna barka s imigrantima, 14 ih se utopilo. Ali gdje se to može medijski staviti sa sisama na leđima i neuspjelim samoubojstvom…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:42