OZBILJNA VEZA

Igor Štimac: Priznajem, volim 29-godišnju Lanu iz Splita

Zagreb, 230410.Stadion NK Zagreba, Kranjceviceva.Utakmica prve T-com HNL, 27. kolo, izmedju NK Zagreba i NK Medjimurja.Na fotografiji: Igor Stimac trener Zagreba.Foto: Ronald Gorsic / CROPX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Legenda hrvatskog nogometa, 43-godišnji Igor Štimac više nije sam. Trener nogometnog kluba Zagreb i član 'Vatrenih' priznao je kako je ponovo zaljubljen.

Štimac je ljubav pronašao u 29-godišnjoj Lani Bucat iz Splita s kojom je viđen sredinom mjeseca na privatnoj rođendanskoj proslavi u restoranu Croatica u Zagrebu. To toj je zabavi bila i Štimčeva starija kćer Mija, no to ga spriječilo da s Lanom razmjenjuje nježnosti.

- Djevojka je iz Splita, zove se Lana Bucat i završila je studij menadžmenta na splitskom Ekonomskom fakultetu. U ozbiljnoj smo vezi - ispričao je Igor Štimac za magazin Extra nakon što je jedna od fotografija sa zabave ipak procurila u javnost.

Više detalja Štimac nije želio otkrivati jer, kako kaže, 'ne želi biti dio svijeta Josipa Radeljaka ili Ante Gotovca '.

Štimac se osvrnuo i na odnos svoje djece i nove veze.

- Ne tražim od nikoga da se voli, no sigurno neću dopustiti da mi se važne osobe u životu mrze. Poštenje je najmanja stvar koju tražim - priznao je Štimac dodavši kako mu nakon razvoda najviše nedostaju upravo djeca, sin Luka (19) te kćeri Mija (16) i Dea (12).

Podsjetimo, prve vijesti da se Štimac rastaje od supruge Suzane s kojom je u braku bio 19 godina pristigle su u kolovozu prošle godine. Jedan od ponajboljih hrvatskih trenera, ali i biznismena istaknuo je kako je 'upravo i samo on krivac za raspad braka' jer zbog posla morao puno putovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:23