BUENOS AIRES

Ibanez obitelji otkrio da će postati purger

Dinamov bek ipak će morati pričekati s vjenčanjem jer je Matein otac stavio ‘veto’ dok studentica treće godine ne diplomira Ekonomiju

ZAGREB - Pokal za naslov najboljeg u državi Luis Ibanez digao je pred nekih pet stotina navijača na Maksimiru. S obzirom na to da dolazi iz države koja više od svega zna cijeniti i proslaviti uspjeh, i njemu samom su prazne tribine bile misterij.

Gostovao na televiziji

Nije bio jedini. Začudio se i voditelj jedne od nagledanijih televizijskih postaja u Argentini koji je u svojoj emisiji ugostio “modre” gaučose Ibaneza i Calella i predstavio ih milijunskom auditoriju kao prvake Hrvatske. Dinamov uspjeh se očito svuda cijeni, osim u Zagrebu.

No najveće iznenađenje kod Argentinaca ipak je izazvala pojava Ibanezove zaručnice.

Romantičan tjedan

Matea Alegić pridružila se nogometašu Dinama prošli tjedan, a u Buenos Aires je stigla s namjerom da upozna obitelj budućeg supruga. Do sada je to radila preko skypea, ali uživo je bolje. Ibanez je otkrio “svojima” kako je Matea razlog što će i nakon karijere postati “purger”, dok će svadbena zvona pričekati.Matein otac Darko Alegić, inače intimus Zdravka Mamića, stavio je “veto” dok studentica 3. godine Ekonomije ne privede studij kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:52