ČUDNA PRAVILA

IAKO SE NASILJE U BB-u KAŽNJAVA IZBACIVANJEM, RADE I DALJE U KUĆI Glasnogovornica: 'To nije bio fizički obračun. Samo je u afektu gurnuo sina'

'Beži bre od mene. Bež' od mene', urlao je Vasić sinu, nakon što ga je seksanje Stefani i Ervina pred svima potpuno izbacilo iz takta
 Screenshot: YouTube

'Fizičko nasilje ili prijetnje prema drugim stanarima nisu dozvoljene kao i neprihvatljivo ponašanje koje na bilo koji način može izazvati ozbiljne posljedice prema drugom stanaru ili javnosti', piše u pravilima regionalnog Big Brothera 2015.

Prije dva dana je, usprkos tim pravilima, BB u showu ostavio Radu Vasića, koji je nakon što je potpuno izgubio kontrolu, grubo odgurnuo sina koji ga je pokušao smiriti.

- Beži bre od mene. Bež' od mene, urlao je Rade.

Vasić je bio iznerviran seksualnim činom Stefani i Ervina pred svima, pa je nakon verbalne bujice pribjegao i fizičkom nasilju.

Na naše pitanje zašto Rade nije kažnjen, glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić rekla nam je da fizičkog obračuna u Kući nije bilo.

'Samo je u afektu gurnuo svog sina. Big Brother ga je upozorio i to je prikazano u emisiji', rekla je glasnogovornica. Nije nam objasnila zašto nasrtaj nije prikazan u dnevnom pregledu showa.

Sljedeći dan Rade se opravdavao i rekao da ga je izludilo kada su ga oni seksom probudili. Tako je, iako su i neki od stanara u trenutku njegovog bijesa izgledali preplašeno, ipak ostao u igri za 700 tisuća kuna i pobjedu u sedmoj sezoni Big Brothera.

Gledatelji većinom podržavaju ponašanje obitelji Vasić, koji su od početka jedni od favorita, ali su zgroženi dvostrukim mjerilima u showu.

'Bilo je tu i verbalnog nasilja, ali u tom slučaju je trebalo pola njih već letiti van, budući da se svi vrijeđaju i psuju već tjednima', komenatar je jednog gledatelja.

Primjerice, u sezoni 2011. godine Crnogorac Vladimir Tomović je izbačen iz BB kuće zbog konstantnog kršenja pravila, vrijeđanja ostalih stanara i bezobraznog ponašanja. Jedan od najvećih ispada bio mu je onaj kada je skoro fizički nasrnuo na sustanarku Antoniju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:06