LJEPOTICA ODMALENA

I ONA NAM JE DOŠLA NA INSTAGRAM Mala, slatka curica danas je velika, seksi filmska zvijezda. Da li ju prepoznajete?

 Instagram / Instagram

Dugo smo čekali i napokon dočekali da se i Eva Mendes pridruži ostalim zvijezdama koje svoje osobne fotografiju 'izlažu' na Instagramu.

Eva je svoj Instagram korisnički račun svečano otvorila u četvrtak, a na prvoj objavljenoj fotografiji njeni fanovi mogu vidjeti kako je seksipilna zvijezda izgledala dok je išla u vrtić.

'Dolazim na Instagram kako bi vas obavještavala o mojoj modnoj liniji za @nyandcompany i CIRCA Beauty (@realcircabeauty) te o kozmetičkoj liniji koju radim za Walgreens.'

'Mislim da je ova fotografija odlična polazišna točka. 38 godina kasnije, još uvijek vjerujem da će marame koje se vežu iza glave doživjeti comeback', napisala je zgodna supruga jednako zgodnog Ryana Goslinga uz svoju prvu Instagram fotografiju.





A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on Mar 12, 2015 at 4:05pm PDT





Evini fanovi nadaju se kako će na novootvorenom Instagram korisničkom računu vidjeti i prvu fotografiju Esmeralde – kćerke Eve i Ryana koja je rođena u rujnu prošle godine.

Fotografija Esmeralde možda i osvane, ali na računajte na majčinske savjete, upozorava Eva: 'Mislim da nemam pravo na dijeljenje takvih savjeta'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:27