OSTALA JEDNA CURA

HTZ: Show se nastavlja bez Maje Malić

 Damir Krajač/Cropix

ZAGREB – Iako je Tony Cetinski pozvao gledatelje da glasuju za djevojku jer je prošle godine u showu pobijedio dečko, show „Hrvatska traži zvijezdu“ napustila je Maja Malić. Ona je opet dobila same riječi hvale od žirija, no publika nije tako mislila.

U sinoćnjoj emisiji kandidati su dobili zadatak otpjevati jednu pjesmu svog idola te jednu pjesmu posvetiti voljenoj osobi, tako da smo ih mogli vidjeti u punom sjaju.

Maja je pjevala pjesmu „Za dobre i loše dane“ od Nine Badrić te ju posvetila svima koji osjećaju negativnu energiju oko sebe te se uspijevaju izdići iznad toga. Kao drugu pjesmu izabrala je „Superwoman“ od Alicie Keys, posvetivši ju majci i svim ženama.

Vilibald je pjesmu „Bitanga i princeza“ posvetio tatinom bendu i njegovoj curi, jer je on obična bitanga, a ona princeza, kako je objasnio. Prije toga pjevao je hit „Deep Purplea“ Soldier of Fortune.

- Uz ovu pjesmu su omladinci diljem Hrvatske brojali pubične dlake - komentirao je kasnije Fox te pohvalio izvedbu.

Duje se odlučio za Pavarottija i „Caruso“, a otpjevao je i pjesmu „Heroji“ od TBF-a.

- Dokazao si da možeš biti ozbiljan pjevač - rekla mu je Anđa nakon izvedbe Pavarottija.

Juraj Jurlina je pjesmu Majki „Budi ponosan“ posvetio svom bratu jer ga smatra malim herojem. Pjevao je 'Gotta Go My Way' od svog idola Lennyja Kravitza.

Kim Verson pjesmu od Celine Dion „Let Me Be Your Soldier“ posvetila je žrtvama nekog nasilja. Njezini glazbeni idoli su Vanna i Celine Dion, pa je otpjevala još i pjesmu od Vanne „Početak i kraj“.

- Ponosna sam na tebe. Bila si divna opuštena – rekla joj je Anđa i zagrlila ju.

„Kauboj“ Jurica Gorša otpjevao je pjesmu Johnnyja Casha 'Ghost Riders In The Sky'. Nakon toga je sestri posvetio Balaševićevu pjesmu „Djevojka sa čardaš nogama“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:04