VATRENO SRCE

Hrvatski nogometni reprezentativci za bolesnu djecu prikupili 2,6 milijuna kuna

Na javnoj dražbi po 300.000 kuna dali su Slaven Bilić i NK Hajduk
Zagreb, 240510.Zaklada Vatreno Srce koju su osnovali izbornik Slaven Bilic i igraci hrvatske nogometne reprezentacije odrzava Gala vecer u hotelu Sheraton. Na finalnoj aukciji prodavati ce se sportski rekviziti od hrvatskih nogometnih igraca. Prikupljena sredstva namijenjena su djeci kojoj je potrebna pomoc, bilo da je rijec o bolesnoj djeci ili onoj koja su talentirani sportasi, a treba im potpora. Na slici: Slaven Bilic, Dario Srna i Josip Simunic.Foto: Vedran Peteh / Gloria / CROPIX
 Vedran Peteh / Gloria / CROPIX

ZAGREB - Prva humanitarna akcija nove Zaklade hrvatske nogometne reprezentacije “Vatreno srce” prošla je nevjerojatno uspješno pa je tako na preksinoćnjoj javnoj dražbi za pomoć bolesnoj djeci u hotelu Sheraton tristotinjak sudionika prikupilo više od 2,6 milijuna kuna.

Na aukciji su prodana sva 22 vrijedna eksponata za pozamašne svote, a najveću cijenu dosegao je dres Ognjena Vukojevića, kojeg je kupio izbornik Slaven Bilić za 300.000 kuna, i kapetana Darija Srne, kojeg je kupio NK Hajduk za 300.000 kuna.

Gala večera privukla je mnoge gospodarstvenike i političare, ali i nogometaše, koji su došli u društvu ljepših polovica, pa su se tako predvorjem Sheratona prošetali Boris i Ivona Živković, bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić sa suprugom te nogometaš Robert Kovač, koji se pojavio u društvu svoje atraktivne supruge, bivše missice Anice Kovač.

- Nije bitno koliko se novca prikupi, već je namjera pomoći djeci najbitnija - rekla je Anica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 16:21