LEONA PARAMINSKI

HRVATSKA GLUMICA OBOŽAVA SRBIJU 'Zovite me, zbog vas ću doći i iz Amerike'

 Marko Miščević/CROPIX

Leona Paraminski, glumica čija je zadnja uloga bila u crnogorskoj seriji 'Budva na pjeni od mora', za srpski Kurir progovorila je zašto je odlučila otići u Ameriku.

- Dugo sam se planirala odseliti iz Hrvatske, a onda se otvorilo nekoliko opcija. Trenutno živim u Santa Barbari. Moj suprug Tin je znanstvenik i radi na sveučilištu. Birali smo mjesto na kojem oboje možemo biti zadovoljni i raditi. Trenutno radim u kazalištu, ali idem na castinge u Los Angeles. Pokušavam ostvariti neke svoje snove - kazala je lijepa Leona pa ipak dodala da bi voljela raditi u Srbiji.

- Neka me zovu, doći ću zbog njih iz Amerike. Obožavam srpsku kinematografiju. Imate toliko raznolikih i talentiranih režisera. Neki dan sam pogledala 'Bijeli, bijeli svijet' Olega Novkovića, koji me je oduševio. Dragana Bjelogrlića sam obožavala gledati dok sam bila mala, još od 'Boljeg života', a sad pratim njegove filmove. Srdan Golubović me ostavlja bez daha. Takav talent se rijetko viđa.

Leona Paraminski komentirala je i do koje je granice spremna ići kad se govori o skidanju ispred kamere.

- Seks se oduvijek prodavao, sad čak možda i više nego prije, ali vrlo je bitan kontekst u koji se stavlja. Često se događa da se prelazi granica dobrog ukusa. Ne znam vam odgovoriti koja je to granica koju ja povlačim, ovisi od uloge i scenarija - kazala je i napomenula kako joj je 'Budva' bio jedan od najljepših projekata u karijeri.

- Obožavam Milana i Mimu Karadžića. Puno sam od njih naučila. Iako su braća, karakterno su potpuno različiti. Provodili smo dosta vremena zajedno, i na setu i izvan njega. Mogu reći da sam stekla prijatelje za cijeli život - kazala je Leona za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:40