POLA MILIJUNA DOLARA

HOLLYWOOD POMAŽE SLAVONIJI Catherine Zeta-Jones skupljala novac za poplavljena područja!

Predsjednik Senata države Kalifornija Kevin de Leon pozvao je sve da pomognu građanima Hrvatske, Srbije i BiH

U manje od dva sata Hollywood je uspio prikupiti pola milijuna kuna namijenjenih poplavljenim područjima Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Događaj na kojem su se okupila brojna poznata imena filmske industrije organizirao je redatelj Predrag Antonijević i njegova supruga Kristine Esel, inače predsjednica južnokalifornijskog udruženja lidera u filantropiji.

Kampanji su se pridružili i zvijezda Dennis Quaid sa suprugom Kimberly, a bili su među prvima koji su se uključili u humanitarnu akciju za poplavljena područja.

Osim njih na događaj su stigli i Lolita Davidovich te filmski agent Charlie Ferraro kao predstavnik United Talent Agency Inc, Catherine Oxenberg, redatelj i pisac Ron Shelton, predsjednik Relativity Media Tucker Tooley, producenti Bill MacDonald, Geroge Lascu, Marcus Morton, Eric Mitchell, Nick Žuvić, Prashant Shah, Kelly i Barry Quart, producent “Terminatora 4” Peter Graves, pisci Lindsay Maracotta i Dennis Manuel, direktorica Golden Globea Chantal Dinnage, Marija Karan i njezin suprug Joel Lubin, Maja Mandžuka i Filip Živojinović, košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:38