A TEK SU SE ZBLIŽILI...

HOĆE LI LJUBAV PODNIJETI DUGU RAZDVOJENOST? Hauser otišao na veliku svjetsku turneju, a Rozga je obožavateljima odmah otkrila adute

Pjevačici, koja je tek nedavno otkrila da se friško zaljubila u devet godina mlađeg glazbenika, teško pada razdvojenost, ali ne očajava

Stjepan Hauser je s Lukom Šulićem otputovao u Bugarsku jer ove subote u kazalištu u Plovdivu 2Cellos tamo imaju koncert.

Dvojac odmah nakon toga putuje u SAD gdje im počinje velika turneja. Nastupat će u Meksiku, Argentini, Čileu i Brazilu, nekad i bez dana pauze. U listopadu se vraćaju u Europu, ali i dalje su rasprodani tako da ih predah čeka tek iduće godine.

Jeleni Rozgi, koja je tek nedavno otkrila da se friško zaljubila u devet godina mlađeg glazbenika, teško pada razdvojenost, ali ne očajava.

Odmah je na Instagramu počela objavljivati svoje seksi fotografije, a obožavatelji su je zauzvrat zatrpali komplimentima.

- Razmažena sam u ljubavi i volim da me drži kao malo vode na dlanu, priznala je Splićanka pa je pitanje kako će to uspjeti violončelistu s drugog kraja svijeta.





Pa ti pricaj da ja glumim kraljicu... #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) Ruj 9, 2015 u 11:21 PDT





Foto: Story

Foto: Story

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:24