PJEVAČICA NA HVARU

HEDONISTIČKO LJETO MAJE ŠUPUT ‘Ubijam se u klopi, pjevam i partijam, dečka ne tražim’

Pjevačici udvaraju mnogi, ali još nije našla kandidata za vezu. U ljetne ljubavi ne vjeruje
 Damjan Tadić/CROPIX

Krenula je putovati krajem lipnja i otad se nije zaustavila - pjevačica Maja Šuput ni dana nije provela kod kuće, u Zagrebu. Između nastupa uspjela je otputovati na vikend na Mikonos, koji je isplanirala još prošle godine, nakon toga je otišla na tri dana do Ibize usred tjedna kada nema nastupe, a prošli je tjedan napokon uhvatila priliku da ode do svoje omiljene ljetne destinacije - Hvara.

- Došla sam na Ultru i ostala još par dana, do nastupa u subotu u Zadru - kaže Maja koja se na Hvaru maksimalno opustila.

Ne pazi na liniju

- Hvar je savršen. Tu je i puno mojih prijatelja, imam veliko društvo - kaže Maja i dodaje kroz smijeh: - a svi volimo puno papati pa smo se gostili stvarno odličnom hranom. Otkrila sam i jedan fenomenalan restoran, ali ne smijem reći koji jer bi onda svi tamo navalili.

Priznaje da se gušti pomalo vide na njezinoj liniji.

- Bila sam se uspjela istesati, ali kad ovako uživate u hrani, a dogodi se i pokoji koktelčić, stvari brzo krenu u neželjenom smjeru. No, ljeto je za uživanje. Od rujna ću opet vježbati - kaže.

Na njezinu subotnjem koncertu u jednom zadarskom klubu okupilo se oko 2000 fanova i potrajao je sve do šest ujutro.

‘Lijepo je biti single’

- Spavala sam do devet, a onda me probudila takva luđačka glad da sam otišla na doručak koji je trajao do 11 sati - smije se pjevačica.

Priznaje da je mama kritizira zbog nedovoljno odmora, no ona uspijeva prikupiti zalihe energije.

Na Hvar će se vratiti čim stigne, a u međuvremenu će na jedan dan skoknuti u Zagreb, “oprati veš” i odraditi probu za mjuzikl “Footloose”. Nakon toga kreće prema Istri gdje ima koncerte, a zatim se opet vraća na jug Jadrana.

Jedino zatišje u životu zgodne pjevačice vlada na ljubavnom planu.

- Nula bodova, nažalost - kaže Maja. - Kao i svaka mlada dama u mojim godinama, upoznala sam mnogo zgodnih dečki, ali niti jedan nije kandidat za vezu. Nisam sklona ljetnim ljubavima, kada dođe jesen, ja se vratim u svoj grad, a on u svoj. Nisam tip koji će se grliti preko Skypea. Osim toga, moram biti iskrena: ljeti je baš lijepo biti single.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:07