LOŠ ODGOJ

Heather Mills na sudu zbog zlostavljanja posluge

Zlostavljanje posluge i iživljavanje na dadilji zbog osobnih problema način je na koji je Heather ispoljila svoj jal nakon rastave

Bivša dadilja koja je radila kod Heather Mills tužila je svoju nekadašnju poslodavku zbog seksualne diskriminacije i nezakonitog otkaza, jer joj je uručen otkaz nakon što je rodila. Sara Trumble (26) ispričala je neke jako ružne stvari o 41-godišnjoj bivšoj supruzi slavnog Beatlea, Sir Paula McCartneyja na suđenju koje je održano danas.

Niski udarci

Tako je navodno Heather pokušavala poniziti Paula hvaleći se svojim novim dečkom Jamiem Walkerom nakon razvoda. Svaki put kad bi Paul došao vidjeti njihovu kći Betrice , Heather bi poslala Jamiea da ga sačeka. Uz to Heather je tjerala svoje zaposlenike da govore pozitivne stvari o njoj u dokumentarcu postavljenom na internetu. Sara je morala i raditi prekovremeno, bez da joj je plaćen i jedan peni.

Bijesna poslodavka

Sara je bila plaćena 260 funti tjedno i počela je raditi za Heather u travnju 2006. Prema njenim riječima, Heather se promijenila nakon razvoda, a to su na svojoj koži osjetili njezin pazikuća, osobni trener, tjelohranitelj i osobni asistent. Tijekom suđenja Heather je, sjedeći u sudnici s tamnim naočalama, bijesno šaptala nešto u uho svom odvjetniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 10:45