NOGOMETAŠ I GLUMICA

HARRY REDKNAPP SPASIO JE ROMANSU NIKE I ZRINKE CVITEŠIĆ Kranjčar se ipak vraća u London

Ponosni Cico Kranjčar možda će gledati potencijalnu snahu u Furlaničinoj ulozi u HNK-ovu ‘Vučjaku’
 CROPIX

Harry Redknapp, trener londonskog kluba Queens Park Rangers, ipak će, čini se, spasiti romansu Nike Kranjčara i Zrinke Cvitešić.

Prema posljednjim informacijama iz izvora bliskih obitelji Kranjčar, Niko će se ipak izvući iz ukrajinskog Kijeva i opet ove sezone zaigrati u Londonu gdje je njegova Zrinka.

Za manje novca

Jest da će za manje novca igrati u Engleskoj nego u kijevskom Dinamu, no barem će se spasiti iz nereda koji vlada u ukrajinskoj ligi gdje su se klubovi s istoka zemlje iz sigurnosnih razloga nastanili na zapadu, i iz koje svi nogometaši, koji mogu, bježe glavom bez obzira, osim kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne, čovjeka od časti, odanosti i morala, koji ostaje u Šahtjoru.

I dok bi se do ponedjeljka trebala potvrditi još jedna sezona Nike u Queens Park Rangersima, izabranica njegova srca Zrinka Cvitešić može odahnuti i nastaviti inozemnu karijeru.

Probe na jesen

Naime, nakon nastupa u mjuziklu “Once” na West Endu Zrinka ima toliko novih ponuda da će tek u rujnu zagrebačkom HNK i Ivici Buljanu, hrvatskom redatelju međunarodne karijere, dati odgovor hoće li igrati u Krležinu “Vučjaku” koji središnji teatar priprema za novu sezonu. Probe “Vučjaka” bit će u studenome i prosincu, a premijera 30. 12., na datum praizvedbe drame. Zrinki Cvitešić, doznajemo, nudi se uloga Eve, koju je u seriji po Krležinu djelu utjelovila nekad fatalna Mira Furlan. Ta će atraktivna rola, ako je glumica Cvitešić prihvati, obitelj Kranjčar, Elviru i Cicu koji su već upoznali sinovljevu djevojku, okupiti u blagdanskom ozračju u HNK.

Upoznala je sve

Podsjetimo, ljubav uspješne glumice i hrvatskog reprezentativca otkrivena je proljetos kada je u Royal Opera Houseu Zrinka primila nagradu Olivier u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu za svoju izvedbu u predstavi “Once”. U međuvremenu je Niko Zrinku upoznao, osim s roditeljima, i s trogodišnjom kćeri Loree koju ima iz braka s bivšom ženom Simonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:43