SOČI 2014.

GLAZBENICA IDE NA OLIMPIJSKE IGRE Vanessa Mae skijala u Sloveniji da bi nastupila za Tajland!

 YouTube

Slavna violinistica Vanessa Mae odlučila je da želi biti skijašica pa se prije godinu dana počela pripremati kako bi mogla ići na zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. godine.

Naime, ova 34-godišnja glazbena zvijezda zanemarila je svoje glazbene projekte i nastupe kako bi bila spremna i okušala se u nečem sasvim drugačijem. Godinu dana kasnije, Vanessa je spremna za Olimpijske igre. Ovog vikenda četiri puta se natjecala na skijaškim stazama u Sloveniji kako bi zadovoljila standarde kvalifikacije i otišla u Soči.

Njezin menadžer Giles Holland izjavio je za BBC: 'Uspjela je, bilo je usko, ali je uspjela. Vanessa Mae se neslužbeno kvalificirala za Olimpijske igre.'

Vanessa će predstavljati Tajland na Olimpijskim igarama, a kako ta zemlja nema niti jednog skijaša u top 500 na svijetu, mogu poslati jednog skijaša i jednu skijašicu da predstavljaju svoju zemlju na Olimpijskim igrama u kategorijama slaloma i veleslaloma.

'Ja sam Britanka, ali realno, nema šanse da bih ikad mogla predstavljati svoju zemlju. No, kako je moj otac s Tajlanda, prihvatili su me da ih predstavljam', otkrila je prošle godine Vanessa.

Tajland će predstavljati pod očevim prezimenom pa će skijati kao Vanessa Vankorn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:04